creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Apr
18

La Mostra Nacional de Teatre Amateur

 

A punt! T'ho perdràs? T'hi esperem! Un cap de setmana a Pineda!

!

Apr
25

“Impuls Teatre” de Molins de Rei, guanya el 38è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar.

El divendres es va celebrar a la Sala Gran del CCR Pineda, una nova edició de La Gran Nit del Teatre, l’acte de cloenda i lliurament de premis del concurs de teatre que enguany ha arribat a la 38ena edició.

Els alumnes del grup d’adults i el de joves de l’Escola de Teatre Artur Iscla, van ser els encarregats de conduir la gala, presentant Mini G Nit teatreDSC 3171i representant un fragment de les 6 obres participants.

A la Gran Nit del Teatre, a més dels representants dels sis grups participants, hi va assistir l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, el Regidor de cultura, Santi Macip i el President de la Federació de Grups de Teatre Amateur, Josep Rafecas, el President del CCR, Quim Estol i altres representants de la Federació.

La companyia guanyadora del Concurs ha estat e grup Impuls Teatre de Molins de Rei amb l’obra de Cristina Clemente; “Nits de Ràdio 2.0”.

Aquest grup, a més del primer premi a la millor companyia i direcció, també va rebre sis premis més entre ells, el segon i tercer d’actors de repartiment, i el primer i segon d’actrius principals.

Inestable Ceretana de Puigcerdà, a més del segon premi a la millor companyia i direcció, van guanyar la votació popular, i el primer i segon premi d’actor principal.

A partir d’aquesta edició, el primer premi al millor actor principal, s’anomenarà, premi Josep Piris. Ahir la seva filla, la Montse, va ser l’encarregada de fer entrega dels premis en aquest apartat. Xavier Piguillem, actor i director de l’obra “Dotze sense pietat” de la Inestable Ceretana de Puigcerdà, va tenir l’honor de ser el primer guanyador del Premi Josep Piris Tró al millor actor principal.

A més d’Impuls Teatre de Molins de Rei, l’Inestable Ceretana de Puigcerdà, també van participar en aquesta edició el Teatro del Talión de Lleida (3r premi a la millor companyia i direcció), La K-Mama de Calafell, El Centru de Canet de Mar  i Atrezzo Teatre de Vilafranca del Penedès.

Ara el 38è Concurs de Teatre ja és història, i el proper cap de setmana amb la celebració de la Mostra, les companyies participants, ja trobaran les bases del 39è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, que començarem el proper mes de gener del 2018.

Només ens resta agrair a les companyies participants les sis bones tardes de teatre que ena han fet passar aquest hivern, i esperem retrobar-nos el proper cap de setmana a la Mostra Nacional de teatre que celebrem a Pineda.

MIni G Nit teatreDSC 3147

CCR Pineda, 22 d’abril de 2017.

 

Fotografies; Ani Méndez.

Apr
21

La Mostra de Teatre infantil està a tocar!

Aquest cap de setmana, es realitzarà el XIV Mostra de Grups Infantils de Teatre de Catalunya a Barcelona! Us la perdreu?

Mini Mostra Infantil Cartell 1

logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

20
/08
A càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar. Venda d'entrades: 93 762 33 23...

25
/08
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Preu: 8,00 €...

27
/08
A càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar. Venda d'entrades: 93 762 33 23...

31
/08
A càrrec del grup de teatre Sol Solet, de Campdevànol. Dins la programació del FITAG....

22
/09
A càrrec del grup de teatre Santiago Rusiñol del Cercle Català, de Madrid. A favor de AFADEMA
A les 20.30 - Cercle Català

24
/09
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. www.tequatre.org...

05
/11
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres....

19
/11
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres....

Veure tots els actes

Col·laboren