creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
18

Presentació I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès TASQ

Presentaci TASQ

            
                                                                                                          
   

Dissabte es presenta la primera edició de Mostra TASQ

La primera edició de Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, es presentarà aquest dissabte 19 de setembre, a La Patronal, a  partir de les 19.00 h.  
 Després d'un llarg període de preparació i selecció, ja podem donar a conèixer la primera temporada de teatre amateur que tindrem a Sant Quirze.    
 Coneixerem les sis obres  triades entre les més de 40 que es van presentar. És tot un indici que la vida cultural del país és intensa. El dia 19 les companyies seran presents a Sant Quirze i podrem tenir un tastet de totes les  obres. 

Aquesta presentació és gratuïta però cal reservar entrada.
Els preus de les  entrades a cadascuna de les sis obres de la Mostra  TASQ seran aquest:

  • entrada anticipada 8,00 € -  Socis i sòcies de l'Espai 6,00 €    
  • entrada taquilla 10,00 € - Socis i sòcies de l'Espai 8,00 €. 
També hi ha un abonament a la  venda per 30,00 € per poder assistir a totes les obres.
Tant les persones amb abonament com les associades a l'Espai hauran d'entrar un codi en el moment de fer la compra anticipada a través del portal Entràpolis que  els aplicarà el descompte del 100% o de 2,00 € segons el cas. Aquest codi estarà en el mateix abonament en un cas o el rebran per correu en el  pròxims dies els membres de l'Espai.
   

Covid-19
Al llarg de la Mostra TASQ
donarem totes garanties sanitàries  i per això ens anirem adaptant a la situació de cada moment, coordinant-nos  amb l'Ajuntament.
L'aforament de la sala Josep Brossa pot quedar modificat i caldrà seguir totes les normes sanitàries que se us indicaran.
Mostra TASQ és una iniciativa cultural nascuda de dues entitats de Sant Quirze, l'Onze al Teatre i l'Espai d'Arts Escèniques i té el suport de l'Ajuntament.

   
         
    Reserveu l'entrada gratuïta clicant aquí   
Set
17

Marina Francisco ofereix els seus serveis teatrals al món amateur

Marina Francisco

Adjuntem curriculum de la Marina Francisco oferint els seus serveis teatrals al món amateur.

Ha estudiat arts escèniques en diferents llocs, ha fet teatre musical, de text, físic i visual, a més de tècnica de llums i so, disseny de vestuari i maquillatge, dramaturgia i direcció.

Ara vol incorporar-se a un grup per tal d'aprendre tot el què ha estudiat fent pràctiques. Està interessada en qualsevol tasques dins les Arts Escèniques.

Podeu contactar amb ella al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Set
14

XIV Certamen de Teatro Aficionado "Albrocal"

Des del Grupo Cultural de Teatro Albrocal, ens comuniquen la cancel·lació del XIV Certamen de Teatro Aficionado "Albrocal", degut a les notícies de nous rebrots del COVID i decisions de confinament d'alguns llocs, cosa què dificultaria el desplaçament dels grups seleccionats.

Agraeixen la participació de tots els grups què van enviar la seva proposta i els conviden a participar de nou l'any vinent, només enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. dient què voleu participar amb la mateixa obra (no caldrà tornar a enviar tota la documentació).


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

16
/10
A càrrec del grup La Farsa, de Gandesa. Dins la programació de la I Mostra de Teatre Amateur de la Terra Alta i del Festival BIBA....

23
/10
A càrrec de grup Tequatre, de Figueres....

24
/10
A càrrec de grup Tequatre, de Figueres....


25
/10
A càrrec del grup Entrellaçats. de Reus. Dins la programació de la I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès (TASQ). La presentaci&oa...
A les 18.30 - La Patronal

Veure tots els actes