creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Mar
07

Grup de teatre busca obra "Entre Dones"

Uns companys busquen el guió de l'obra de teatre "Entre Dones", de Santiago Moncada. Si algú la té i els hi podeu passar, podeu contactar amb Toni Esteve (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

febrer
14

Grup de teatre busca obra "La Plaça del Diamant"

Un grup de teatre està buscant el guió de l'obra "La Plaça del Diamant", en concret l'adaptació de Josep M. Benet i Jornet. 

Si algú de vosaltres la té i els hi vol enviar, poseu-vos en contacte amb la Montserrat Millà.

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon: 626-543-544

Gen
27

Cloenda del Mirable d'Anna Sullivan del grup de Capellades

Dissabte passat durant el sopar de repartiment de premis del 40è Concurs de Teatre Amateur de Vla de Piera, el Grup Teatral de Capellades es va endur 5 premis.

La seva participació es portà a terme el 25 d’octubre, amb la representació de El Miracle  d’Anna Sullivan, obra original de William Gibson amb una traducció de Carme Roca.

El primer premi a la Votació Popular, la que atorga el públic que assisteix a les representacions, va recaure al grup capelladí que havia obtingut una puntuació de 4,59 (sobre 5).

Arribat el nomenament de les primeres actrius van obtenir el primer premi ex equo les dues capelladines Maria Delgado i Mireia Vallès pel seu excel·lent paper d’Anna Sullivan i Helen Keller.

Van ser nominats entre els sis millors actors de repartiment en Pere Abadal, el Sr. Keller, i també la millor escenografia entre les sis finalistes.

El tercer premi al millor director va ser lliurat a Pep Vallès, així com el tercer premi a la Millor Companyia que se’l va endur el grup capelladí.

Tots aquests premis els uneixen als cinc obtinguts anteriorment als concursos de Canet de Mar i Santa Coloma de Queralt.

El text ens presenta la història d’una noia cega i sordmuda, que viu sense tractament ni educació fins als catorze anys.

Portada a la pantalla el 1962, mostra com Helen viu tancada en un terrible món de silenci i foscor des de la seva infància. Mai no ha sentit la veu de la seva mare fins que arriba de Boston, Anna Sullivan, una jove mestra que ha recobrat la vista fa molt poc temps i que agafant Helen de la mà, la porta exclusivament pel tacte, -l’única eina que té per comunicar-se, a un viatge miraculós des del temor i l’aïllament fins a la felicitat i la claror.

Fou el desembre de 2008, quan el grup estrenà a Capellades El Miracle d’Anna Sullivan. Des de llavors l’han anat representant en diferents ocasions i  han succeït multitud de coses personals als actors i actrius i també a nivell de grup.  Però el més cert és que es troben a punt de complir 39 anys, aplegant una quarantena llarga de persones que units per l’amistat, fan pinya per tirar endavant projectes i afanys comuns. En aquests moments estan assajant El petit príncep d’Antoine de Saint-Exupéry, i tenen en cartell El mètode Grönholm i Cervells en la fosca.

I ara, per cloure El miracle d’Anna Sullivan i acomiadar-se dels escenaris, la representaran per última vegada el proper diumenge 29 de gener a les 6 de la tarda al Teatre La Lliga de Capellades. Les entrades es podran adquirir a partir de les 5 o bé fer reserves per telèfon al 696844798.

En acabar la representació, els actuants i els membres del grup convidaran als assistents a una celebració i tertúlia a la pròpia sala, per commemorar els premis i acomiadar-se tots junts d’aquest projecte iniciat ara fa vuit anys.  

logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

23
/02
L'obra és la crònica d'una crisi de relacions en el si d'un grup familiar constituït per una parella, dues filles, el xicot d'una de les filles i una amiga de la família. ...

24
/02
L'obra és la crònica d'una crisi de relacions en el si d'un grup familiar constituït per una parella, dues filles, el xicot d'una de les filles i una amiga de la família. ...

24
/02
A càrrec del grup Santiago Rusiñol del Cercle Català, de Madrid. A favor de l'Associació Arquitectura sin fronteras....
A les 19.30 - Cercle Català

24
/02
A càrrec del grup La Trapa de l'Agrupació Congrés, de Barcelona....

24
/02
A càrrec del grup Margarida Xirgu de l'Ateneu de Cultura Popular, de l'Hospitalet de Llobregat. Taquilla inversa....

24
/02
A càrrec del grup Teiatru, de Teià. Dins la programació del XXX Concurs de Grups Amateurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega" 2018....
A les 22.00 - Teatre Ateneu

24
/02
Judea, segle I:un poble rebel, una terra estranyai uns temps convulsos. A càrrec del grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell. Entrade...

25
/02
A càrrec del grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell....

25
/02
A càrrec del grup El Centru del Centre Parroquial, de Canet de Mar. Dins la programació del XXII Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles - Premi Vila de Malgrat de ...

25
/02
Cyrano és un brillant poeta, orgullós, arrogant i hàbil amb l'espasa, que malgrat tot amaga una ferida, ja que també és un home amb un gran nas, del qual s'avergo...

Veure tots els actes

Col·laboren