creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Des
15

Es busca actor per fer de Jesús a la Passió

El grup Till-Tall de Llinars del Vallès (Barcelona) busca a algú disposat a fer el paper de Jesús a la seva Passió. Veniu a mi. La Passió de Llinars es representa des de l'any 2000 i ja s'ha fet un lloc com una de les passions més originals entre les que es representen a Catalunya. 

Fer de Jesús és tot un repte per a qualsevol actor, amateur o professional, tant pel volum del text com pels diferents estats emocionals que requereix treballar. L'actor hauria d'aparentar uns 30 -35 anys, tenir una estatura d'aproximadament 1,75 o 1,80, tenir bona veu i bona memòria. S’hauria de deixar barba i no tenir inconvenient a sortir a escena despullat (en roba interior).També hauria d'estar disposat a passar una petita prova i comprometre's a assistir al màxim d'assajos.

Els assajos són dilluns i divendres de 22 a 24 i diumenges de 18 a 20. Les primeres setmanes s'assaja només els divendres i diumenges i els dilluns s'afegeixen més endavant en funció de com es desenvolupi tot plegat. Els assajos generals sempre són en diumenge. 

Les representacions de 2017 són els dies 1, 2, 8 i 9 d'abril a les 17 h. Son els dos caps de setmana previs a la setmana Santa pròpiament dita, el darrer dia de representació, el dia 9, és diumenge de rams. 

Els interessats s'haurien de posar en contacte amb nosaltres trucant per telèfon al 687 30 88 44 (Reyes Barragán) o bé enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  o Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

El Till- Tall  té pàgina de facebook i twitter. Podeu fer-hi una ullada.

Pagina facebook Till-Tall https://www.facebook.com/grupdeteatretilltall/?ref=aymt_homepage_panel 

Twitter Till-Tall https://twitter.com/Till_Tall 

En aquest enllaçpodeu veure fotos d'una de les representacions de 2016: https://www.facebook.com/pg/nahausmann/photos/?tab=album&album_id=973235986045062

 

Nov
30

Més premis pel Grup Teatral de Capellades

Diumenge 27 de novembre, a Santa Coloma de Queralt, es va celebrar el lliurament de premis del II Concurs de Teatre Amateur organtizat pel grup local Naltrus Teatre. 

Fotografia premis Santa Coloma 2016

El Grup Teatral de Capellades va pariticipar amb l'obra "El Miracle d'Anna Sullivan", de William Gibson. 

El grup capelladí s'endugué el primer premi a la millor actriu principal, atorgat a Mireia Vallès (pel paper d'Helen Kellen), així com el premi a la Votació Popular del concurs. Dóna la coincidència que l'any passat, el públic va atorgar el mateix premi als actors de Capellades, que en aquella ocasió van presentar "Cervells en la fosca". 

En aquets  moments, el grup capelladí prepara els Pastorets, L'Estel de Natzaret, de Ramòn Pàmies, que es represetaran el 25 de Desembre (a les 19:00) i el 8 de gener (a les 18:00). També tenen en cartell "El Mètode Grönholm", de Jordi Galceran, i "Cervells en la Fosca", de Jili Manel Pou i Vilabella", així com d'altres projectes futurs. Amb aquesta dinàmica, entraran en directa a la celebració del seu 39è aniversari. 

 

Nov
22

Autora s'ofereix a escriure obres a mida

L'autora Marta Masana, vinculada al teatre amateur a la comarca del Penedès, s'ofereix a escriure una obra de teatre a mida pels grups que així ho desitgin, doncs li agrada molt escriure i inventar. 

La majoria d'obres de teatre que ha escrit han estat obres on només hi sortien dones, i d'altres o només hi surten majoritàriament dones i dos o tres homes com a molt. 

En cas que volguessiu llegir alguna de les seves obres ja escrites, en breu tindrem a la Federació com a donatiu de la seva autora. 

Si us interessa, per a contactar amb ella us donem les seves dades:

Nom: Marta Masana

Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon: 667 260 477

logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

23
/02
L'obra és la crònica d'una crisi de relacions en el si d'un grup familiar constituït per una parella, dues filles, el xicot d'una de les filles i una amiga de la família. ...

24
/02
L'obra és la crònica d'una crisi de relacions en el si d'un grup familiar constituït per una parella, dues filles, el xicot d'una de les filles i una amiga de la família. ...

24
/02
A càrrec del grup Santiago Rusiñol del Cercle Català, de Madrid. A favor de l'Associació Arquitectura sin fronteras....
A les 19.30 - Cercle Català

24
/02
A càrrec del grup La Trapa de l'Agrupació Congrés, de Barcelona....

24
/02
A càrrec del grup Margarida Xirgu de l'Ateneu de Cultura Popular, de l'Hospitalet de Llobregat. Taquilla inversa....

24
/02
A càrrec del grup Teiatru, de Teià. Dins la programació del XXX Concurs de Grups Amateurs de Teatre "Ciutat de Tàrrega" 2018....
A les 22.00 - Teatre Ateneu

24
/02
Judea, segle I:un poble rebel, una terra estranyai uns temps convulsos. A càrrec del grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell. Entrade...

25
/02
A càrrec del grup de teatre del Centre Parroquial Sant Vicenç, de Sabadell....

25
/02
A càrrec del grup El Centru del Centre Parroquial, de Canet de Mar. Dins la programació del XXII Concurs de Teatre Vicenç Bayarri i Miralles - Premi Vila de Malgrat de ...

25
/02
Cyrano és un brillant poeta, orgullós, arrogant i hàbil amb l'espasa, que malgrat tot amaga una ferida, ja que també és un home amb un gran nas, del qual s'avergo...

Veure tots els actes

Col·laboren