creuStJordi

Notícies

Set
18

Presentació I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès TASQ

Presentaci TASQ

            
                                                                                                          
   

Dissabte es presenta la primera edició de Mostra TASQ

La primera edició de Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, es presentarà aquest dissabte 19 de setembre, a La Patronal, a  partir de les 19.00 h.  
 Després d'un llarg període de preparació i selecció, ja podem donar a conèixer la primera temporada de teatre amateur que tindrem a Sant Quirze.    
 Coneixerem les sis obres  triades entre les més de 40 que es van presentar. És tot un indici que la vida cultural del país és intensa. El dia 19 les companyies seran presents a Sant Quirze i podrem tenir un tastet de totes les  obres. 

Aquesta presentació és gratuïta però cal reservar entrada.
Els preus de les  entrades a cadascuna de les sis obres de la Mostra  TASQ seran aquest:

  • entrada anticipada 8,00 € -  Socis i sòcies de l'Espai 6,00 €    
  • entrada taquilla 10,00 € - Socis i sòcies de l'Espai 8,00 €. 
També hi ha un abonament a la  venda per 30,00 € per poder assistir a totes les obres.
Tant les persones amb abonament com les associades a l'Espai hauran d'entrar un codi en el moment de fer la compra anticipada a través del portal Entràpolis que  els aplicarà el descompte del 100% o de 2,00 € segons el cas. Aquest codi estarà en el mateix abonament en un cas o el rebran per correu en el  pròxims dies els membres de l'Espai.
   

Covid-19
Al llarg de la Mostra TASQ
donarem totes garanties sanitàries  i per això ens anirem adaptant a la situació de cada moment, coordinant-nos  amb l'Ajuntament.
L'aforament de la sala Josep Brossa pot quedar modificat i caldrà seguir totes les normes sanitàries que se us indicaran.
Mostra TASQ és una iniciativa cultural nascuda de dues entitats de Sant Quirze, l'Onze al Teatre i l'Espai d'Arts Escèniques i té el suport de l'Ajuntament.

   
         
    Reserveu l'entrada gratuïta clicant aquí   


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

31
/10
A càrrec del grup d'Amics de les Arts, de Terrassa. Dins la programació del 44è Concurs de Teatre Amateur "Vila de Piera". Aforament limitat a 80 perso...
A les 21.30 - Foment

01
/11
A càrrec del grup La Torre, de Les Gunyoles. Dins la prograamció de la 30a. Roda de Teatre de l'Alt Penedès....

04
/11
Lectura dramatitzada. A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Dins el cicle Llegir el teatre del Club de lectura....

07
/11
Un esplèndid musical amb versions adaptades de cançons d'artistes actuals com Ariadna Grande, Bruno Mars, Ed Sheeran, Lady Gaga entre d'altres. Un especta...

07
/11
!Tal vez Horacio no fue solamente un Robot! A càrrec del grup Magma 2011, de Valldoreix. Dins la programació del BIBA (Festival Big Bang Amateur)....

Veure tots els actes