creuStJordi

Articles

Imprimeix

La (re)trobada

 

 

 

Hola, amics del món del teatre! Em vaig passar dos mil sis-cents quaranta-set anys enterrada al jaciment de la Font de la Canya fins que vaig veure la llum: un arqueòleg que passejava el gos va saber veure, entre pedres, un dels jaciments ibers més singulars de Catalunya. Allà em van trobar i malauradament em van tornar a tancar, però aquesta vegada a un centre d’interpretació. Ara que, les coses com siguin, aquí estic més distreta: les visites, les activitats d’enoturisme, i, sobretot, la companyia de llavors de raïm més antigues que jo, restes de ceràmica i altres trossets d’història que s’han anat trobant al jaciment.

 

Us explico la meva vida perquè us entenc tan bé… Fa dos anys que no us heu trobat, enyoreu veure plegats obres de teatre, compartir activitats, àpats de germanor… I una bestiola tan petita que ni es veu us ha capgirat la vida, com a nosaltres ens la van capgirar els cartaginesos, els grecs, els romans i tants altres que van passar per aquestes terres.

 

Avui, quan he obert els ulls, una veu m’ha arribat des del Grup La Torre de Les Gunyoles: Demèèèèèèèter, Demèèèèèèèter, estem tristos i amoïnats… Fa molt de temps que no ens trobem amb els nostres amics d’altres grups de teatre, aviat farà dos anys de la darrera trobada. Tu, que ets la deessa de l’agricultura, la mare Terra, la que dones alegria a la resta de peces del centre, no ens podries ajudar a fer alguna cosa? Hi he rumiat una bona estona… He convocat als de La Torre i els he dit: Sabeu que us dic? Que prou, que ja està bé, que si una cosa tenim els catalans I encara més la gent del teatre i sobretot els del teatre no professional és que de superar adversitats en sabem un niu.

 

 

A Les Gunyoles d’Avinyonet, una colla de grillats s’han proposat fer que el diumenge 3 d’octubre de 2021 sigui un moment de (re)TROBADA, de (re)UNIÓ, de (re)CUPERACIÓ d’un dels actes més bonics que compartim els membres de la FGATC… I per això necessitem saber quants de vosaltres us animareu a compartir una jornada breu però intensa, que omplirem de teatre (mooolt de teatre) i vi (moooolt de vi i del bo, del de casa nostra, del nostre territori).

Sabem que no serà fàcil, que el bitxet maleït ens complicarà la vida, però creiem que val la pena dedicar temps i esforços per fer que aquesta (re)TROBADA sigui possible.

 

Vinga, animeu-vos!!! 

Us esperem!!! Amb moltes ganes de (re)TROBADA!!!

 

 

 

 

Sense títol

PROGRAMA DE LA (re)TROBADA

3 D’OCTUBRE DE 2021 A LES GUNYOLES D’AVINYONET

9:00 h: Al Local de la Societat La Torre, Plaça de l’Era de la Roca
Rebuda, recollida de les identificacions i esmorzar popular
 
 
10:00 h: TASTETS DE POBLE (pels racons més emblemàtics de Les
Gunyoles)
Personatges de la història del teatre ens acompanyaran als diferents
espais per tastar vins i escumosos del nostre municipi.
 
 
14:00 h: Al Local de la Societat La Torre, Plaça de l’Era de la Roca
Dinar Popular
 
 
16:00 h: Al Local de la Societat La Torre, Plaça de l’Era de la Roca
Representació Teatral: “La Deessa de les Pells” de David Ives a
càrrec del grup MaGreT de Vilafranca del Penedès.
 
 
18:00 h: Al Local de la Societat La Torre, Plaça de l’Era de la Roca
Entrega de records, agraïments i comiat

Actualment...

            50641 cartell congres teatre1

     MANIFEST II CONGRÉS

         

 

               


AITA LOGO