creuStJordi

Notícies

Nov
08

Gran Gala del 30è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

40 CCREl 16 de febrer de 2020, el Grup Filagarsa de Molins de Rei, va tancar l'edició número 40 del Concurs de teatre per a companyies amateurs Premi Vila de Pineda de Mar, tots sabeu el que va passar el mes de març de l'any passat. La pandèmia ho va aturar tot.
Volíem que la gala de lliurament de premis, fós tal  i com els grups participants es mereixen. Vam intentar-ho el novembre de l'any passat i a l'abril d'aquest any, però les noves onades de covid i les mesures ho van fer impossible.
Avui ja podem anunciar que el dissabte dia 13 de novembre i, 22 mesos després d'aquella darrera funció del concurs, tindrà lloc la Gala de cloenda i lliurament de premis, en la que, a més  de fer el lliurament de premis als grups participants, hi actuarà el grup Improvisades de l'ETAI, que ens representarà "T'ho explico".
Només recordar que els grups que van participar en aquella ja llunyana edició eren el Casal de Calaf, el Grup Kòmix de La Garriga, Filagarsa de Molins de Rei, la Companyia 8 de Terrassa i La Garnacha Teatro de Logronyo.

JM Rovira
CCR

Actualment...

            50641 cartell congres teatre1

     MANIFEST II CONGRÉS

         

 

               

Propers actes

27
/11
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. @EnsAssoc#EnsAssoc...

27
/11
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. @EnsAssoc#EnsAssoc...

27
/11
A càrrec del grup Antifaz, de Barcelona. Reserves: reserves.antifaz@gmail.com  Metro Fabra i Puig. @EnsAssoc...

27
/11
Un grup de teatre està assajant una adaptació de La bona persona de Sezuan el març de 2020, per estrenar-lo en un parell de meso...


Veure tots els actes


AITA LOGO