creuStJordi

Notícies

May
24

Arrendament del bar de El Cercle de Gràcia de Barcelona

El Consell Directiu de l'entitat gracienca CERCLE CATÒLIC de GRÀCIA us fa saber que s’obre la convocatòria per fer-se càrrec del servei de bar del Cercle. 
Els interessats poden presentar-se fins el 31 de maig i la resolució es comunicarà el dia 13 de juny de 2022, després d’haver-nos reunit amb els finalistes. 
A les persones interessades a presentar candidatura, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  adjuntant la proposta segons s’explica als següents documents:  

 
Us demanem que feu arribar aquesta convocatòria d'oferta de feina a les persones que considereu que hi puguin estar interessades. Moltes gràcies!
 
Atentament,


CONSELL DIRECTIU - telf. 93.415.03.70 - 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

01
/07
Recital dramatitzat d'una selecció de fragments. A càrrec del grup TeclaSmit, de Tarragona. Entrada lliure. Més informació:  

01
/07
A càrrec del grup Vada Retro, de Barcelona. Preus: general, 5,00 €; jubilats i pensionistes, 3,00 € @EnsAssoc#EnsAssoc...

01
/07
A càrrec de l'Associació Cerdanya Musical, de Cerdanya. Com a celebració del 10è aniversari del grup, representant de nou a...
A les 21.30 - Casino Ceretà

02
/07
A càrrec del grup Vada Retro, de Barcelona. Preus: general, 5,00 €; jubilats i pensionistes, 3,00 € @EnsAssoc#EnsAssoc...

02
/07
Un thriller psicològic on res és el què sembla. A càrrec de Bravium Teatre, de Reus. Preus: general, 10,00 €; socis, 8,00 € Venda d'ent...
A les 20.30 - Orfeó Reusenc

Veure tots els actes


AITA LOGO