creuStJordi

Notícies

Des
14

40 anys dedicats al teatre

141

A punt de celebrar 40 anys, el Grup Teatral de Capellades continua a plena activitat i amb molta vida.
El passat 18 i 19 de novembre ens van presentar l’última estrena, EL PETIT PRINCEP d’Antoine de Saint-Exupéry, un projecte que es va iniciar al juny de 2014 i que el teatre La Lliga de Capellades es va fer petit enquibint les més de 500 persones que van fer petit el teatre i per aquest motiu el Grup s’està plantejant la possibilitat de repetir-la properament.
Mentrestant, el diumenge 14 de gener de 2018 a les 7 de la tarda els podreu veure a Can Papasseit de Vilanova del Camí, i estan gestionant altres possibles actuacions, atenent als programadors que s’hi ha interessat.
El petit príncep s’ha presentat al cinema i als teatres, però aquesta és la pròpia versió del grup capelladí, que han estrenat en escaiença del 40è aniversari del Grup i dels gairebé 50 anys de bagatge teatral del seu director Pep Vallès.
Dissabte passat durant el repartiment de premis teatrals d’Olesa de Montserrat, on el 24 de setembre van representar Cervells en la Fosca, van aconseguir el primer premi al millor actor de repartiment per a en Marcel Riba i el segon premi a la millor actriu de repartiment atorgat a Maria Delgado. La qualitat i bona salut d’aquest elenc ve demostrada pels 21 premis que durant els darrers dos anys han obtingut a diferents concursos, amb El miracle d’Anna Sullivan i Cervells en la fosca.
En aquests moments estan preparant Els Pastorets “L’Estel de Natzaret” que com ja és tradició presentaran a Capellades el 25 de desembre a les 7 de la tarda i el 7 de gener a les 6 de la tarda. Enguany amb moltes novetats: nou repartiment d’actors, renovació de part de l’escenografia i especialment emprant noves tecnologies a base de projeccions que faran encara més dinàmic i innovador aquest espectacle, que compta amb un centenar d’actors i actrius.
I en entrar l’any 2018, amb la creació de la Comissió del 40è aniversari, està previst que iniciïn nous projectes, col·laborin amb altres entitats i participin en diferents actes festius, culturals i tradicionals que la vila capelladina ens té acostumats.

Enhorabona i que sigui per molts anys!

logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

22
/04
A càrrec del grup Cloteatre de l'Orfeo Martinenc, de Barcelona....

22
/04
Rocky Horror Show va néixer per rendir tribut a les pel·lícules de sèrie B dels anys 40 als 60 i es v...

22
/04
A càrrec del grup Gespa del Centre Parroquial Sant Pere Apòstol, de Barcelona. Preu: 10,00 €...

22
/04
Espectacle musical, a càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i recreatiu, de Pineda de Mar. Venda d'entrades: www.ccrpineda.com

22
/04
Espectacle musical a càrrec del grup de teatre del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar....

27
/04
A càrrec del grup de teatre Santiago Rusiñol del Cercle Català, de Madrid....

27
/04
Tres generacions de dones viuen en la mateixa casa: Maria, l'àvia, una infermera jubilada amb molta empempta, la Marta, la filla, que és mare soltera i... A càrrec de l...
A les 21.00 - Sala Porta4

28
/04
A càrrec del grup escènic juvenil de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa, de l'Ametlla de Mar. Dins la programació de la XIV Mostra de teatre La Cala de l'Ametl...

28
/04
Lectura dramatitzada dedicada a Frederic Soler "Pitarra", amb fragments d'El ferrer de tall. A càrrec del grup El Centre de Gràcia, de Barcelona. Aquest espec...

02
/05
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Dins el cicle "Llegir el teatre"....

Veure tots els actes

Col·laboren