creuStJordi

Notícies

Nov
12

Homenatge a Ricard Salvat

Invitaci. 10 Anys. Ricard SalvatEl passat 29 de març es van complir els 10 anys de la mort de Ricard Salvat.
La Secció Amics d’Alpha 63 de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet no podia deixar passar aquest esdeveniment sense adherir-se a les moltes activitats que s’han organitzat al nostre país en el seu record. Us invitem a compartir amb nosaltres aquest projecte. Son tres activitats que tindran lloc els propers dies 24, 26 i 30 de novembre.
El dia 24 (diumenge) l’Escola de Teatre Plaudite de l’Hospitalet, que s’ha adherit amb molta il·lusió al projecte, posarà en escena l’obra de teatre de Ricard Salvat: Allí on neixis tant se val.Aquesta versió en català fou estrenada pel Grup de Teatre Alpha 63, per encàrrec del mateix Ricard Salvat, el febrer de 1966 al Theatre du Taur de Toulouse davant un nombrós públic de catalans que vivien l’exili en aquell indret.
El dia 26 (dimarts) Xavier Albertí, Director Artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), donarà una conferència sobre: Ricard Salvat, home de teatre.
I el dia 30 (diumenge) la Secció d’Amics d’Alpha 63 de l’Ateneuoferirà la lectura de La pell de brau de Salvador Espriu. Amb aquesta lectura volem posar en valor el treball que Ricard Salvat va portar a terme l’any 1960 quan va emprar els recursos estètics del teatre en la seva particular versió del poemari de Salvador Espriu.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu intenció d’assistir a algun dels actes. Com sabeu l’aforament és reduït.

L’entrada és lliure i s’agrairà la vostra aportació voluntària.

Us hi esperem.

Joan Soto i Soler
Secció Amics d’Alpha 63
Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes


15
/12
A càrrec del grup El Centre de Gràcia, de Barcelona. Amb la participació de la coral Baluem del Centre. Donatius per la Marató de TV3.

15
/12
A càrrec de La Companyia Es Grata, de Can Rossell (Subirats). Dins la programació de la 29a. Roda de Teatre de l'Alt Penedès....
A les 18.30 - CCR Rapitenc

15
/12
Representació de les pastoretes i dimoniets del Delta. A càrrec del grup Tempo Teatre, de Sant Jaume d'Enveja. A benefici de la Marató de TV3....

15
/12
A càrrec del grup T per Tu, de l'Ateneu Igualadí, d'Igualada....

Veure tots els actes