creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
23

Mostra de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana

La Federació de Teatre de la Comunitat Valenciana conviden un grup de la nostra Federació a participar a la Mostra de Teatre què faran a Benetússer.

Data: 3 de juny de 2023
Lloc: Centre Cultural El Molí (Benetússer)
El grup participant rebrà 1.000,00 €

Si esteu interessats envieu les vostres propostes al mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   abans del 30 de novembre de 2022.

Set
22

Inaugurem la ITINERA amb l'obra "Un malentès"

1663679414410Inaugurem la ITINERA a Montblanc

El passat dissabte 17 de setembre a les 7 de la tarda, el Centre Cultural Sant Jordi de Montblanc aixecava el teló per inaugurar la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre ITINERA 2022, amb l'obra Un malentès, de Dario Fo, a càrrec de l'Asociación Génesis Teatro de la Peña Fragatina de Fraga.

 

La representació va anar molt bé. Ens vam entendre de seguida amb els fragatins. El teatre estava ple de gom a gom i des de el minut u, les rialles van ser generals i generoses. Els de Fraga ens van dir què s'havien sentit molt a gust i la veritat és què el seu nivell és altíssim. El públic va quedar molt satisfet.


Sergi Guasch Sanahuja - Grup de Teatre Fila Zero - Montblanc

 

Nosaltres vam estar superagust, el públic va ser tot un amor.

Génesis Teatro Peña Fragatina

Set
20

Grup de Teatre a Barcelona necessita director

Som el Grup de teatre Abraxas del Foment Martinenc de Barcelona fundat l'any 1978  i per circumstàncies varies, en aquests moments, necessitem un director escènic. Els dies d'assaig del grup són dilluns i divendres de 21:30 a 23:30 a la nostra associació del carrer Provença 592 de Barcelona al barri del Clot i el Camp de l´Arpa.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres al telèfon 93.435.73.76  o per mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   (Cristina).

Gràcies.

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

25
/09
Una nit, sis dones, el vigilant i un conflicte laboral, seran el moment i l'espai adient per fer aflorar enveges, pors, ribalitats, passions...S'enfrontaran el co...

25
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

25
/09
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Preu: 6,00 € Venda d'entrades a la taquilla 1/2 hora abans de l'espectacle. @EnsAssoc#EnsAssoc...

25
/09
Lapònia és una comèdia sobre les mentides, il·lusions, estereotips i tòpics cultural...

25
/09
Carolina i Elisenda Forcada, son dues germanes que porten molt de temps sense veure’s.

Veure tots els actes


AITA LOGO