creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Des
14

40 anys dedicats al teatre

141

A punt de celebrar 40 anys, el Grup Teatral de Capellades continua a plena activitat i amb molta vida.
El passat 18 i 19 de novembre ens van presentar l’última estrena, EL PETIT PRINCEP d’Antoine de Saint-Exupéry, un projecte que es va iniciar al juny de 2014 i que el teatre La Lliga de Capellades es va fer petit enquibint les més de 500 persones que van fer petit el teatre i per aquest motiu el Grup s’està plantejant la possibilitat de repetir-la properament.
Mentrestant, el diumenge 14 de gener de 2018 a les 7 de la tarda els podreu veure a Can Papasseit de Vilanova del Camí, i estan gestionant altres possibles actuacions, atenent als programadors que s’hi ha interessat.
El petit príncep s’ha presentat al cinema i als teatres, però aquesta és la pròpia versió del grup capelladí, que han estrenat en escaiença del 40è aniversari del Grup i dels gairebé 50 anys de bagatge teatral del seu director Pep Vallès.
Dissabte passat durant el repartiment de premis teatrals d’Olesa de Montserrat, on el 24 de setembre van representar Cervells en la Fosca, van aconseguir el primer premi al millor actor de repartiment per a en Marcel Riba i el segon premi a la millor actriu de repartiment atorgat a Maria Delgado. La qualitat i bona salut d’aquest elenc ve demostrada pels 21 premis que durant els darrers dos anys han obtingut a diferents concursos, amb El miracle d’Anna Sullivan i Cervells en la fosca.
En aquests moments estan preparant Els Pastorets “L’Estel de Natzaret” que com ja és tradició presentaran a Capellades el 25 de desembre a les 7 de la tarda i el 7 de gener a les 6 de la tarda. Enguany amb moltes novetats: nou repartiment d’actors, renovació de part de l’escenografia i especialment emprant noves tecnologies a base de projeccions que faran encara més dinàmic i innovador aquest espectacle, que compta amb un centenar d’actors i actrius.
I en entrar l’any 2018, amb la creació de la Comissió del 40è aniversari, està previst que iniciïn nous projectes, col·laborin amb altres entitats i participin en diferents actes festius, culturals i tradicionals que la vila capelladina ens té acostumats.

Enhorabona i que sigui per molts anys!

Des
13

Regals Nadal Sala Cabanyes de Mataró

Oferta Sala Cabanyes:

Pack tres obres: Els pastorets, Billy Elliot i Els miserables per 43,00 €. Pel dia que més us convingui. Reserves pack Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. a la taquilla o al telèfon 618 773 013 (divendres de 18 a 21 h.).

Joc dels Pastorets de Mataró: joc familiar i educatiu per 39,00 €. Reserves joc Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. a la taquilla o al telèfon 618 773 013 (divendres de 18 a 21 h.).

Sala Cabanyes, de Mataró

Des
01

II Mostra de Teatre Català a Madrid (mostra gràfica)

Del 24 al 26 de novembre de 2017 va tenir lloc la II Mostra de teatre Català a Madrid, en la que van participar 2 grups de la nostra Federació, Vada retro de Barcelona i Companyia8 de Terrassa. Aquí teniu el link amb les fotografies: http://cerclecatala-madrid.net/ii-mostra-teatre-catala-a-madrid/ 

logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

17
/12
A càrrec del grup La Trapa de l'Agrupació Congrés, de Barcelona....

17
/12
Pastorets representats des de fa 101 anys. A càrrec del grup de teatre del Círcol Catòlic, de Badalona....

17
/12
S'acosten poc a poc les festes Nadalenques i Pastorets forma part indestriable d'aquesta celebració.Visitants i descobriràs perquè Calaf és la capital dels Pastore...
A les 17.30 - Casal de Calaf

17
/12
A càrrec del grup Cloteatre de l'Orfeo Martinenc, de Barcelona....

17
/12
Pastorets representats des de fa 101 anys. A càrrec del grup de teatre del Círcol Catòlic, de Badalona....

17
/12
20 de novembre de 1975.
A les 18.30 - La Margaridoia

17
/12
Versió dels Pastorets molt més musical, amb noves escenes, nous decorats i nous personatges. A càrrec del grup Tàndem, de Santa perpètua de Mogoda.

17
/12
A càrrec del grup Santiago Rusiñol del Cercle Català, de Madrid....
A les 19.00 - Cercle Català

23
/12
A càrrec del grup Cloteatre de l'Orfeo Martinenc, de Barcelona....

23
/12
Enguany és l'any del Centenari del Foment Hortenc i l'any passat va ser el Centenari de l'estrena d'Els pastorets, d'en J.M. Folch. Per això fem aquest any una versió molt espe...
A les 18.00 - Foment Hortenc

Veure tots els actes

Col·laboren