creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Nov
08

Gran Gala del 30è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

40 CCREl 16 de febrer de 2020, el Grup Filagarsa de Molins de Rei, va tancar l'edició número 40 del Concurs de teatre per a companyies amateurs Premi Vila de Pineda de Mar, tots sabeu el que va passar el mes de març de l'any passat. La pandèmia ho va aturar tot.
Volíem que la gala de lliurament de premis, fós tal  i com els grups participants es mereixen. Vam intentar-ho el novembre de l'any passat i a l'abril d'aquest any, però les noves onades de covid i les mesures ho van fer impossible.
Avui ja podem anunciar que el dissabte dia 13 de novembre i, 22 mesos després d'aquella darrera funció del concurs, tindrà lloc la Gala de cloenda i lliurament de premis, en la que, a més  de fer el lliurament de premis als grups participants, hi actuarà el grup Improvisades de l'ETAI, que ens representarà "T'ho explico".
Només recordar que els grups que van participar en aquella ja llunyana edició eren el Casal de Calaf, el Grup Kòmix de La Garriga, Filagarsa de Molins de Rei, la Companyia 8 de Terrassa i La Garnacha Teatro de Logronyo.

JM Rovira
CCR
Oct
26

ITINERA - Grup Deixalles'81

Play off

 

Dissabte 30 d'octubre de 2021 a 1/4 d'11 de la nit, el grup Deixalles'81 de Sant Feliu de Codines representarà l'obra Play-off de Marta Buchaca, a la Sala Polivalent C.C. de Santa Susanna.

Dins la programació de la Mostra Nacinal de Teatre ITINERA i els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre.

Oct
26

ITINERA - El Centru de Canet de Mar

La reina de la bellesa

 

Dissabte 30 d'octubre de 2021 a les 6 de la tarda, el grup El Centru de Canet de Mar representarà l'obra La reina de la bellesa de Leenane, de Martin Mc Donagh, a la Sala de festes de l'Hotel Ona Brava de Santa Susanna.

Dins la programació de la Mostra Nacinal de Teatre ITINERA i els actes del II Congrés Internacional de Grups Amateurs de Teatre.

Actualment...

            50641 cartell congres teatre1

     MANIFEST II CONGRÉS

         

 

               

Propers actes

21
/01
Sopar musical, a càrrec del grup del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar. Venda d'entrades: al bar del Centre Cultural i Recreatiu. Aforament limitat. Sopar...

23
/01
La Bruna, una nena d’onze anys, ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. No és fàcil perquè la seva àvia t&eacut...
A les 17.00 - La Patronal

23
/01
Més de 150 col·laboradors, fan possible què es puguin representar aquests Pastorets, El primer Nadal dels pastors.

23
/01
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. @EnsAssoc#EnsAssoc...

23
/01
A càrrec del grup Filagarsa, de Molins de Rei. Dins la programació del XVII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols

Veure tots els actes


AITA LOGO