creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Oct
28

Nous protocols COVID Teatre Sant Vicenç de Sabadell

S. Vicen

Novament, el Centre ha d'adaptar-se a la canviant situació i a les     restriccions imposades per les autoritats del país. Així doncs, en resposta     a l'establiment del toc de queda, el Centre es veu forçat a tancar les seves portes a les     21h entre setmana. Els assaigs i altres activitats     programades s'han vist obligades a reajustar-se a aquest nou horari. Agraïm     la flexibilitat i la rapidesa amb les que els diferents implicats han     reaccionat, facilitant-nos i molt la feina. D'altra banda, aquest nou decret sí que permet que les funcions teatrals     s'allarguin més enllà d'aquest límit, deixant fins a les 23h el retorn a     casa dels participants en aquestes activitats. No obstant això, ens obliga,     de nou, a modificar     l'horari de les representacions del     dissabte al vespre de No Sé Què Vull Ser. Durant la     durada d'aquest toc de queda, aquesta funció tindrà lloc a les 19:30H.     Recordeu que, en cas que us sigui requerida, haureu de conservar i presentar l'entrada     a l'espectacle com a justificant. Aprofitem l'ocasió per refermar, un cop més, que la cultura en general i el     nostre Centre en particular són espais segurs. S'ha realitzat un gran     esforç d'adaptació a les noves circumstàncies per tal de seguir acostant un     servei essencial, la cultura, a la nostra societat. Per tant, en aquests     temps de temors i incertesa, reivindiquem els teatres i altres espais     culturals com a oasis de gaudi i seguretat.

Nou sistema de compra d'entrades ONLINE   

Mentre preparem una nova plataforma de compra d'entrades on-line (que s'activarà a partir de Pastorets), obrim un nou sistema de reserva d'entrades per a oferir més opcions de compra al nostre públic.

COM HO HE DE FER? 

1) Envia un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  especificant: Nom de l'espectacle Dia Nombre d'entrades 2) A continuació t'enviarem un codi de reservaamb el qual disposareu de 24 horesper fer el pagamentamb l'import de les vostres entrades a un compte bancari. IMPORTANT: si passades 24 hores, el pagament no s'ha realitzat, la reserva no serà efectuada. 3) Un cop realitzat el pagament, rebreu la confirmació i podreu recollir les vostres entrades el mateix dia de l'espectacle al Bar del Teatre.

 QUÈ HE DE TENIR EN COMPTE?

Només es podran efectuar reserves de DILLUNS A DIJOUS (els caps de setmana la venda s'efectuarà exclusivament per taquilla). *Si s'envia un correu de reserva divendres o en cap de setmana, aquesta no s'efectuarà fins dilluns, i per tant, pot ser que no quedin entrades. Et recordem que aquest sistema de reserva exclou la possibilitat d'escollir les localitats. No obstant, s'adjudicaran per estricte ordre d'arribada. No s'aplicarà cap comissió.

Oct
28

Casal Català de la Península de Yucatán online

Pensant en tuEl Casal Català de la Península de Yucatán ha enregistrat un concert de cançó catalana (música lírica, tradicional, habaneres, sardanes...) conjuntament amb la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Mèxic.
És un homenatge a tota Catalunya Exterior i a tots els centres què amb aquests temps què estem vivint intentem mantindrà encesa la flama de la cultura.
El concert és podrà veure a travès de la plataforma Zoom, dissabte 31 d'octubre de 2020. Activitat gratuïta.
Si esteu interessats en veure'l envieu un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   indicant nom complert, mail i centre o comunitat catalana de la què formeu part (en el nostre cas Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya). Termini d'inscripció: 29 d'octubre de 2020.
Divendres 30 d'octubre rebreu l'ID i la contrasenya per poder accedir a la plataforma.

Oct
23

Festival de Teatre Contemporani Luxemburg

Teatre Luxemburg

Ajornat el Festival de Teatre Contemporani a Luxemburg
17-22 de juliol de 2023

Intro
A causa de la crisi sanitària i perquè lesEstivadess'han ajornat durant un any. Proposem l'organització del nostre Festival el 2023 per no entrar en conflicte amb els nostres amics belgues. També tenim previstorganitzar el nostre festival cada tres anys, com lesEstivades.
A més, no s'ha seleccionat el projecte que hem presentat a ESCH2022.
Una organització el 2023, per tant, ens sembla més savi.

Objectius - Principis
El primer festival de teatre contemporani de Luxemburg està reservat a companyies de teatre amateur que són membres de federacions afiliades al CIFTA.
L'objectiu d'aquest festival és una trobada d'artistes contemporanis vius, companyies i autors. Per ser seleccionada per a aquesta reunió, l'empresa ha de proposar a la seva Federació un esborrany de joc escrit per un autor viu del seu país. L'obra ha de ser escrita i interpretada en llatí (francès, italià, espanyol, portuguès o romanès).
Cada Federació proposarà al CIFTA una peça que ha seleccionat entre totes les propostes que hagi rebut. L'obra pot ser una creació o una portada, sempre que l'autor de l'obra encara sigui viva.
Per això, el Festival de Teatre Contemporani de Luxemburg vol destacar els autors actuals.
Temps màxim de l’obra: 90 minuts

Com funciona - Les empreses benvinguts.
El nombre de grups participants està limitat a 10.
Els organitzadors s'encarreguen d'allotjament i menjar per a un màxim de 10 persones durant la durada del festival,les persones addicionals haurà de pagar un pack (per fixar) per a l'allotjament i el menjar.
Convidem a les companyies a planificar una estada completa (sis dies). L'objectiu d'aquesta Festival de fet, es de la reunió i el descobriment, de fet, seria una llàstima venir per un dia o dos per presentar el seu espectacle i privar-se dels moments de compartir relacionats amb el Festival.

Hotel de 4 7 0
Centre Cultural CELO a Hesperange (Luxemburg)
Des de la temporada passada, hem tingut una bona relació amb aquest Centre Cultural, hem hagut d'organitzar la nostra primera festa local al juny de 2020,malauradament, la COVID ha estat allà, esperem que aquesta situació s'ajorna fins al 2021.
Per al juliol de 2023, és molt probable que l'organització del nostre festival CIFTA, una prestació gratuïta dels recintes ... Una reunió amb la direcció sobre aquest tema tindrà lloc entre Toussaint i Nadal.
Hesper strange està situat als afores de Luxemburg Ville, el Centre Cultural ésserviten transport públic a la ciutat.

Dia Turístic - Entreteniment
Ens agradaria organitzar per a les companyies un dia turístic (Visites, etc.) i entreteniment. A la part posterior del Centre Cultural un magnífic parc pot acollir aquestes activitats.


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

31
/10
A càrrec del grup d'Amics de les Arts, de Terrassa. Dins la programació del 44è Concurs de Teatre Amateur "Vila de Piera". Aforament limitat a 80 perso...
A les 21.30 - Foment

01
/11
A càrrec del grup La Torre, de Les Gunyoles. Dins la prograamció de la 30a. Roda de Teatre de l'Alt Penedès....

04
/11
Lectura dramatitzada. A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Dins el cicle Llegir el teatre del Club de lectura....

07
/11
Un esplèndid musical amb versions adaptades de cançons d'artistes actuals com Ariadna Grande, Bruno Mars, Ed Sheeran, Lady Gaga entre d'altres. Un especta...

07
/11
!Tal vez Horacio no fue solamente un Robot! A càrrec del grup Magma 2011, de Valldoreix. Dins la programació del BIBA (Festival Big Bang Amateur)....

Veure tots els actes