creuStJordi

Articles

Imprimeix

Festival de Teatre Contemporani Luxemburg

Teatre Luxemburg

Ajornat el Festival de Teatre Contemporani a Luxemburg
17-22 de juliol de 2023

Intro
A causa de la crisi sanitària i perquè lesEstivadess'han ajornat durant un any. Proposem l'organització del nostre Festival el 2023 per no entrar en conflicte amb els nostres amics belgues. També tenim previstorganitzar el nostre festival cada tres anys, com lesEstivades.
A més, no s'ha seleccionat el projecte que hem presentat a ESCH2022.
Una organització el 2023, per tant, ens sembla més savi.

Objectius - Principis
El primer festival de teatre contemporani de Luxemburg està reservat a companyies de teatre amateur que són membres de federacions afiliades al CIFTA.
L'objectiu d'aquest festival és una trobada d'artistes contemporanis vius, companyies i autors. Per ser seleccionada per a aquesta reunió, l'empresa ha de proposar a la seva Federació un esborrany de joc escrit per un autor viu del seu país. L'obra ha de ser escrita i interpretada en llatí (francès, italià, espanyol, portuguès o romanès).
Cada Federació proposarà al CIFTA una peça que ha seleccionat entre totes les propostes que hagi rebut. L'obra pot ser una creació o una portada, sempre que l'autor de l'obra encara sigui viva.
Per això, el Festival de Teatre Contemporani de Luxemburg vol destacar els autors actuals.
Temps màxim de l’obra: 90 minuts

Com funciona - Les empreses benvinguts.
El nombre de grups participants està limitat a 10.
Els organitzadors s'encarreguen d'allotjament i menjar per a un màxim de 10 persones durant la durada del festival,les persones addicionals haurà de pagar un pack (per fixar) per a l'allotjament i el menjar.
Convidem a les companyies a planificar una estada completa (sis dies). L'objectiu d'aquesta Festival de fet, es de la reunió i el descobriment, de fet, seria una llàstima venir per un dia o dos per presentar el seu espectacle i privar-se dels moments de compartir relacionats amb el Festival.

Hotel de 4 7 0
Centre Cultural CELO a Hesperange (Luxemburg)
Des de la temporada passada, hem tingut una bona relació amb aquest Centre Cultural, hem hagut d'organitzar la nostra primera festa local al juny de 2020,malauradament, la COVID ha estat allà, esperem que aquesta situació s'ajorna fins al 2021.
Per al juliol de 2023, és molt probable que l'organització del nostre festival CIFTA, una prestació gratuïta dels recintes ... Una reunió amb la direcció sobre aquest tema tindrà lloc entre Toussaint i Nadal.
Hesper strange està situat als afores de Luxemburg Ville, el Centre Cultural ésserviten transport públic a la ciutat.

Dia Turístic - Entreteniment
Ens agradaria organitzar per a les companyies un dia turístic (Visites, etc.) i entreteniment. A la part posterior del Centre Cultural un magnífic parc pot acollir aquestes activitats.

Imprimeix

Ajornada la Gran Gala de la Cloenda del 40è Concurs de teatre Vila de Pineda de Mar

COMPANYIA 8 DE TERRASSA

La Junta del CCR, ha acordat ajornar sine díe l'acte de cloenda i lliurament de Premis del 40è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, programada pel proper dia 21 de novembre. El confinament  ja va  obligar a suspendre l'acte programat inicialment pel disabte 25 d'abril.

El Centre Cultural prefereix esperar a que les coses millorin, que no pas fer un acte de cloenda a porta tancada. La Gala de Cloenda,  s'ha de fer de la millor manera i tal i com les Companyies es mereixen.

El 40è Concurs de Teatre es va celebrar, amb tota normalitat els mesos de gener i febrer passats i dues setmanes després es confinava a la població i es va donar per acabada la temporada de teatre.

Tot i això, ja s'han fet públiques les bases de la 41ena edició del Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar, que esperem poder celebrar del 28 de febrer al 28 de març de 2021.

Centre Cultural i Recreatiu
Pineda de Mar

Imprimeix

Busquem l'obra "Tres crits i una sola veu"

Uns companys d'Avià estan buscant l'obra Tres crits i una sola veu, d'en Carles Valls. Si algú la té o sap com aconseguir-la, si us plau, poseu-vos en contacte amb en Jaume Figuls al telèfon 600 479 299 o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies.

Imprimeix

El teatre Akàdemia ens ofereix un 50% de descompte per l'obra Transbord

Transbord

 

El Teatre Akàdemia ens ofereix un 50% de descompte per l'obra Transbord. Per aconseguir el descompte heu de comprar les entrades a travès del següent enllaç  http://bit.ly/TRANSBORDESCOLES50  (per les funcions del 24 d’octubre al 8 de novembre de 2020). El descompte només es farà a les compres a travès de l’enllaç però no a la taquilla del teatre.

Imprimeix

El teatre Poliorama ens ofereix un 20% de descompte

El Teatre Poliorama ens ofereix un 20% de descompte en els següents espectacles:

Per comprar entrades podeu anar a cada link de l’espectacle i aplicar el codi promocional 20FTA

Per aconseguir el descompte podeu anar a l'enllaç de cada espectacle, comprar les entrades i introduir el següent codi promocional 20FTA. Al finalitzar la compra us sortirà el total a pagar amb el descompte fet.