creuStJordi

Articles

Imprimeix

Curs formació GATAP

foto TR

 

 

De la improvitsació a la creació

La Coordinadora GATAP-FGATC (Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès-Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya) organitza un curs intensiu de formació teatral, els dies 6 i 7 de desembre de 2019, al Casal Popular de Vilafranca. (Des d’aquest dissabte “LA GUERALDA”, C/Sant Raimon de Penyafort, 7). Impartit per l’actor i director Toni Regueiro, el curs “DE LA IMPROVITZACIÓ A LA CREACIÓ”, vol treballar, sobretot, tècniques d’improvisació i de cohesió de grup dalt l’escenari.
El divendres 6 de desembre, l’horari és de les 9.30h a les 14 h. I el dissabte 7 de desembre, l’horari és de les 10 h a les 14 h i de les 16 h a les 20 h.
Inscripcions: del 27 de novembre al 3 de desembre. Enviar un missatge a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el nom, els cognoms, un telèfon de contacte i si forma part d’algun grup de teatre, el nom del grup. El preu és de 12 €, per a grups de la GATAP i socis i sòcies del Casal Popular. I 15 € per a altres persones i/o entitats. El pagament del curs es farà, en efectiu, el mateix divendres, a les 9.30 h, en arribar al curs. Les places són limitades.
Cal portar roba d’esport i qui pugui, un text preparat, tipus monòleg. Si hi ha dos o tres membres d’un mateix grup, poden portar una escena preparada.

Aquest curs rep ajuda de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i de la Diputació de Barcelona.

Imprimeix

2a. Mostra de Microteatre de Sabadell

divendres2211

 

 

2a. Mostra de Microteatre a Sabadell

A càrrec del grup Tres Homes Grossos, de Sabadell.

Divendres 6 espectacles.

Dissabte 5 espectacles.

Espai Àgora - carrer Sol i Padrís, 97 - Sabadell.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dissabte23

Imprimeix

Packs d'entrades per a grups per representacions Casal Corpus

Pack Casal Corpus

 

Informació per adquirir els packs d'entrades per a grups, per les representacions de Casal Corpus, de Barcelona, a la Sala Montseny. Temporada 2019-2020.

Òscar Roig
Casal Corpus Grup de Teatre

Imprimeix

Homenatge a Ricard Salvat

Invitaci. 10 Anys. Ricard SalvatEl passat 29 de març es van complir els 10 anys de la mort de Ricard Salvat.
La Secció Amics d’Alpha 63 de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet no podia deixar passar aquest esdeveniment sense adherir-se a les moltes activitats que s’han organitzat al nostre país en el seu record. Us invitem a compartir amb nosaltres aquest projecte. Son tres activitats que tindran lloc els propers dies 24, 26 i 30 de novembre.
El dia 24 (diumenge) l’Escola de Teatre Plaudite de l’Hospitalet, que s’ha adherit amb molta il·lusió al projecte, posarà en escena l’obra de teatre de Ricard Salvat: Allí on neixis tant se val.Aquesta versió en català fou estrenada pel Grup de Teatre Alpha 63, per encàrrec del mateix Ricard Salvat, el febrer de 1966 al Theatre du Taur de Toulouse davant un nombrós públic de catalans que vivien l’exili en aquell indret.
El dia 26 (dimarts) Xavier Albertí, Director Artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), donarà una conferència sobre: Ricard Salvat, home de teatre.
I el dia 30 (diumenge) la Secció d’Amics d’Alpha 63 de l’Ateneuoferirà la lectura de La pell de brau de Salvador Espriu. Amb aquesta lectura volem posar en valor el treball que Ricard Salvat va portar a terme l’any 1960 quan va emprar els recursos estètics del teatre en la seva particular versió del poemari de Salvador Espriu.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu intenció d’assistir a algun dels actes. Com sabeu l’aforament és reduït.

L’entrada és lliure i s’agrairà la vostra aportació voluntària.

Us hi esperem.

Joan Soto i Soler
Secció Amics d’Alpha 63
Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet

Imprimeix

Estem buscant l'obra "Mercè dels uns, Mercè dels altres"

Uns companys de El Masnou estan buscant l'obra Mercè dels uns, Mercè dels altres, d'en Carles Valls. Si algú la té o sap com aconseguir-la, si us plau, poseu-vos en contacte amb Francesc Fàbregas al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies.