creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Trumptuf

10/12/2017 a les 18.30 h
Societat La Principal-Unió - Sant Pere Molanta

En Henry és un dels molts històrics votants del Partit Demòcrata desencantats. Poderós empresari, ara viu retirat acompanyat de la seva mare, la Kathryn, la seva segona esposa, la Michelle, els fills del seu primer matrimoni, l’Elvis i la Mary Anne, la seva cunyada, la Harriet, i l’Scarlett, una serventa amb molta personalitat.
Tot i l’oposició de la seva família en bloc, en Henry ha estat un dels principals benefactors de Donald Trump, el candidat del Partit Republicà a la presidència dels Estats Units. La relació entre tots dos ha anat tan lluny que, un cop nomenat president, i de nou contra el rebuig de la gent de casa, ha decidit instal·lar-lo a casa seva. Quins interessos tindrà el president Trump en venir a viure-hi?
Aquesta adaptació del Tartuf de Molière mostra en to de comèdia les conseqüències del mandat de l’electorat nord-americà, posant l’accent sobre el masclisme, la misogínia, el rebuig a la immigració i l’homosexualitat, i el culte a la persona. També demostra que el segle XVII no queda pas tan lluny...

A càrrec del grup La Torre de Les Gunyoles. Dins la programació de la 27a Roda de Teatre de l'Alt Penedès. Els beneficis d'aquesta representació aniran destinats a la Marató de TV3.

LLOC

Lloc:
Societat La Principal-Unió
LOCALITAT:
Sant Pere Molanta

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment

Col·laboren