creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Una vella coneguda, olor, d'en Josep M. Benet i Jornet

Una vella coneguda, olor, d'en Josep M. Benet i Jornet

09/11/2018 - 10/11/2018 a les 22.00 h

Aquesta obra, escrita per Josep Maria Bonet i Jornet, ens transporta a la Barcelona de 1962, en un barri obrer, més concretament en un pati de veïns del Raval, on la jove Maria se sent ofegada per l'ambient que s'hi respira; unes veïnes xafarderes, en una època on la dona tenia un paper secundari, sense recursos econòmics ni coneixement sobre la vida... La Maria, que està enamorada del seu veí Joan, té la necessitat de marxar d'aquell lloc, de conèixer què hi ha més enllà dels patis que l'envolten, però l'opressió de la seva mare que té una visió tancada de la vida i sobre el paper de la dona, li ho impedeixen. Per això ella veu l'oportunitat de deixar-ho tot enrere amb en Joan, que és un noi intel.ligent, amb estudis, amb ganes de canviar la socirtat i que sembla diferent a la resta dels joves del veïnat.
Totes aquestes expectatives desapareixeram quan ell diu que l'única manera de comprovar que l'amor que senten és real, és amb el sexe.
Aquesta idea turmenta la Maria, que s'hi nega, ja que es va en contra dels principis que li havien ensenyat a l'escola de monges on havia estat internada.

A càrrec del grup del Centre de Gràcia, de Barcelona.

Reserves: 93 218 19 64 de dilluns a divendres de 10 a 13 h. i de 17 a 20,45 h. També directament a la secretaria del Centre.

LLOC

Lloc:
El centre de Gràcia, de Barcelona   -   WEBSITE
ADREÇA:
Teatre El Centre, carrer Ros de Olano, 9, de Barce
LOCALITAT:
Barcelona

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment