creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

TeAtre d'Aprop (Apropa't tant com vulguis)

08/10/2022 a les 18.30 h

Jornades de microteatre KM 0. Es representaràn:
Off-line,  amb dramatúrgia i direcció de NúriaPeix i interpretada per Enric Barba i la mateixa directora, és una bona migdiada que et revolta, sempre que no contestis cap trucada, per cap diner. Hi ha hores del dia en què el telèfon es converteix en l'arma més demolidora de la terra si el que volies era tranquil·litat. Una història massa freqüent per no ser certa.
Jo no ronco, respiro fort,  amb guió i direcció de Núria Peix,  veu en offde Carla Peix i interpretada per Enric Barbai Núria Peix, representa una parella  de certa edat que són al llit fent temps per agafar el son. Ella ha d'adormir-se abans que ell si vol fer realitat el seu major desig: dormir una nit sencera. Però un problema tècnic agreujarà el procés, que ja era bastant complicat, si tenim en compte que la comunicació entre ells no és precisament cordial.
La captivitat dels camaleons, un altre guió i direcció de Núria Peix, està interpretat per ella mateixa, Enric Barba i Martina Solé. Tracta d’una parella d’edat una mica avançada que, mentre s'entreté jugant a la brisca, els apareix una jove que de cop diu "papa" tot i no haver tingut mai cap fill.

A càrrec del membres del grup de teatre de l'Orfeó Badaloni, de Badalona.

@EnsAssoc
#EnsAssoc

LLOC

Lloc:
Espai Tolrà de l'Orfeó Badaloni
ADREÇA:
Enric Borràs, 19-21
CP:
08912
LOCALITAT:
Badalona

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     


AITA LOGO