creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Els pastorets del Vendrell

17/01/2016 a les 17.00 h

Cinquantena temporada d'escenificacions ininterrompudes
Aquesta temporada celebrem que l'entitat Els Pastorets del Vendrell està d'aniversari, i no és un esdeveniment qualsevol, sinó la celebració de cinquanta temporades d'escenificacions ininterrompudes dels tradicionals Pastorets. Aviat és dit, però cinquanta anys son tot un bagatge, tota una experiència i la complicitat d'una multitud de persones que al llarg dels anys ho han fet possible.
Tot i que s'escau que a nosaltres ens toca celebrar aquest aniversari, tenim ben presents totes les persones que el dia de Cap d'Any del 1966 -tarda i nit- van fer possible que per primera vegada s'aixeques el teló del Teatre Tívoli per escenificar la primera representació dels anomenats aleshores Pastorets Musicals del Vendrell, i també totes i cadascuna de les persones que han fet possible la seva continuïtat, fins el dia d'avui.
Dediquem les representacions a totes aquestes persones que aquest cinquantenari s'han fet seus els Pastorets, amb un record especial i emotiu per a les que ja no hi són. A totes, moltes gràcies de tot cor!
Josep M. Bargalló i Jané

A càrrec del grup Els Pastorets, del Vendrell.

Durada: 2 h. aprox. sense mitja part.

Preus: 10,00 € (adults), 5,00 € (menors de 10 anys), gratuït (socis dels Pastorets). Bonificacions a per a grups i jubilats. 10% de descompte carnet jove, famílies nombroses, famílies monoparentals i carnet TR3SC.

El 10% de la recaptació total de la taquilla es destinarà a una finalitat benèfica.

Venda d'entrades: 1 h. abans de la representació a la taquilla del teatre.

Reserves: 977 662 993 - info@pastoretsdelvendrell.cat (fins a 24 h. abans de la representació).

www.pastoretsdelvendrell.cat

LLOC

Lloc:
Teatre Municipal Àngel Guimerà   -   WEBSITE
ADREÇA:
Sant Jordi, 9-13
LOCALITAT:
El Vendrell

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment