creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Les noies del calendari, d'en Tim Firth

03/04/2016 a les 18.00 h
Teatre Auditori Municipal - Sant Feliu de Guíxols

El 1998 un grup de dones madures de l'Institut de la Dona d'un poblet del comptat de Yorkshire, Anglaterra, han decidit el tema de les fotografies del calendari benèfic que fan anualment. Aquesta vegada els diners aniran destinats a comprar un sofà per la sala d'espera de l'hospital, en memòria del marit d'una d'elles, mort de leucèmia.
A la llista de propostes tals com les millors vistes de les esglésies del poble, s'hi afegeix una idea impossible: un calendari que, a més a més, mostri dotze dones madures fent les activitats pròpies de l'Institut de la Dona (cuina, brodats, pintura, jardineria...) però amb una particularitat: les dones han d'anar nues. Després de superar no pocs entrebancs la iniciativa té tant d'èxit que finalment es pot finançar tota una ala nova per l'hospital.
Basada en fets reals, en l'actualitat el calendari ha recaptat més de tres millions de lliures. Una lluminosa comèdia sobre l'amistat.

A càrrec del grup de teatre Acte Quatre, de Granollers. Dins la programació del XI Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

LLOC

Lloc:
Teatre Auditori Municipal
LOCALITAT:
Sant Feliu de Guíxols

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment