creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Terra Baixa, d'Àngel Guimerà

13/11/2016 a les 18.00 h
Teatre Auditori Municipal - Sant Feliu de Guíxols

El gran clàssci del teatre català tracta un desl temes recurrents en les tragèdies de Guimerà: la problemàtica de la possessió amorosa. La passió enfollida i cega, en aquest cas, arrossega en Sebastià cap a la Marta. Ella accepta de grat la possessió, fins que arriba en Manelic, un ingenu salvatge, ple de vida, que la va transformant a poc a poc. La Marta se sentirà embrutida i decidirà salvarse a través de l'amor fresc i virginal d'un Home Nou. La història de Terra Baixa és molt emotiva. Els personatges són d'una intensitat arcaica que ultrapassa la nostra experiència quotidiana i contemporània. La potència de les emocions i de l'agressivitat en estat pur, i la força de l'amor i de l'odi caracteritzen l'extraordinària qualitat de l'obra. Tots aquests aspectes originen una tensió que commou i colpeix.

A càrrec del grup La Trapa de l'Agrupació Congrés, de Barcelona. Dins la programació del XII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Venda d'entrades: anticipades a l'Oficina de turisme de dilluns a disabte, de 10 a 13 h., i de 16 a 19 h., i diumenges i festius de 10 a 13 h. A la taquilla del teatre 1 h. abans de cada representació.

LLOC

Lloc:
Teatre Auditori Municipal
LOCALITAT:
Sant Feliu de Guíxols

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment