creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

El carrer Franklin, de Lluïsa Cunillé

19/02/2017 a les 18.00 h
Teatre Auditori Municipal - Sant Feliu de Guíxols

Som en una ciutat on una onada salvatge de desnonaments ha poblat el carrer de pisos deserts i gairebé ja no queden persones per formar part de les plataformes ciutadanes que s'esforçaven a posar fre a aquesta barbàrie social, perquè la majoria de la gent ja ha estat desnonada. Al carrer Flanklin ara és el torn d'un matrimoni format per un taxista i una panfolklòrica irredempta, la qual es dedica a impartir classes de piano i solfeig, de tangos i cuplets. El govern britànic, que està repartint entre els familiars les cendres de la seva il·lustre primera ministra Margaret, ha fet arribar a una veïna de la parella un petit grapat de cendres de la Dama de Ferro, que posseixen una evident força magnètica.

A càrrec del grup L'Escotilló, de Vilanova i la Geltrú. Dins la programació del XII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

Venda d'entrades: anticipades a l'Oficina de turisme de dilluns a disabte, de 10 a 13 h., i de 16 a 19 h., i diumenges i festius de 10 a 13 h. A la taquilla del teatre 1 h. abans de cada representació.

LLOC

Lloc:
Teatre Auditori Municipal
LOCALITAT:
Sant Feliu de Guíxols

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment