creuStJordi

Correu Imprimeix

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

ESDEVENIMENT 

Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer)

01/06/2018 a les 20.00 h

Per què, Maleïdes les guerres?
Estem convençuts que tenim armes de construcció massiva contra tanta   destrucció, mentida i baixesa moral, i per això r​eivindiquem l’arsenal que   ens és propi: les paraules, la música, la poesia, la melodia, les notes, la   creativitat, escoltar, sentir... és a dir la cultura, l’educació, la   informació i el coneixement, per rebel·lar-nos contra la barbàrie, la   hipocresia, la ignorància, la manipulació, la mentida i la post-veritat.
Volem denunciar les guerres, totes i cadascuna, en totes les seves formes,   però no des del lament sino des d'una actitud de rebel·lió contra el   sense-sentit que és la guerra, per recordar-nos que lluitar bé ens fa estar   vius i ser més lliures.
Denunciem les Guerres i les seves conseqüències , (exilis, morts, refugiats,   repressions) i per això, entra altres paraules us oferim les Corrandes   d'exili (de Joan Oliver,) i testimonis dels refugiats sirians.
Enllacem, enfilem,diem,musiquem i cantem textos poemes i cançons d'entre   altres d’Ovidi Montllor, Joan Oliver (Pere Quart), els Manel, Bob Dylan o   Silvio Rodriguez .
La CULTURA és la nostra arma, utilitzem-la per desactivar tanta barbàrie, destrucció i mentida.

A càrrec del Grup Escènic del Casino de Caldes de Montbui.

Entrada: 8 euros general - 6 euros Socis 

LLOC

Lloc:
Ateneu Democràtic i Progressista (El Centre)   -   WEBSITE
ADREÇA:
Corredossos de Baix, 11
CP:
08140
LOCALITAT:
Caldes de Montbui

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment