Correu Imprimeix

Cercador d'actes

ESDEVENIMENT 

Misty, d'en Jordi Santasusagna Davins

Misty, d'en Jordi Santasusagna Davins

01/02/2020 a les 22.00 h
Teatre Els Catòlics - Cardona

La història de la humanitat és plena d’invents, i cada invent  ha estat impensable fins al moment en que a algú se li ha acudit la manera de fer-lo possible. “Ja està tot inventat”, solem dir, sense pensar que, potser, al soterrani d’un institut s’hi cou alguna cosa inimaginable per  a la majoria de mortals. Des de temps immemorials que els humans s’espremen el cervell per caçar, viatjar pel mar, comunicar-se a distància, volar... Però de tots els reptes possibles n’hi ha un que encara resta per assolir: viatjar en el temps.
Una brillant alumne d’un institut de Barcelona, basant-se en la teoria dels universos paral·lels, acaba d’inventar la MISTY, una màquina que ens pot fer anar amunt i avall en la nostra línea temporal. Els interrogants son infinits, perillosos i alguns no tenen resposta, però la clàssica inconsciència dels adolescents farà que una colla de nois i noies s’atreveixin a provar l’últim dels invents inimaginables.

A càrrec del grup El Traspunt júnior, de Cardona.

Entrades: a adquirir a  http://entrades.cardonaturisme.cat/ca/producte/misty, a l'Oficina de Turisme de Cardona, o el mateix dia de la representació a partir d'una hora abans de l'espectacle a taquilla. 8 € entrada general i 5 € per a menors de 25 anys. Disponible també a través de l'abonament APUNTA'T.

LLOC

Lloc:
Teatre Els Catòlics
ADREÇA:
Plaça del Vall, s/n
CP:
08261
LOCALITAT:
Cardona

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment