creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Oct
18

Representació Una jornada particular a la ITINERA 2022

Flor de la Palma 1Segueixen les representacions de la ITINERA 2022. El grup Teiatre de La Flor de la Palma de Teià va representar l'obra Una jornada particular el passat 16 d'octubre a Gelida.

 

El grup de teatre de la FLOR DE LA PALMA de Teià va representar la seva obra UNA JORNADA PARTICULAR, l'adaptació teatral de l'obra del mateix nom d’Ettore Scola i Ruggero Maccari, al Saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc, el passat diumenge 16 d'octubre, a les 19:00 hores.
Des de la nostra entitat, l'entesa amb el grup de teatre de seguida va ser absolutament ràpida i cordial. A més a més, la seva posada en escena va ser meravellosa i molt lloada per part del públic assistent. Vam gaudir d'una obra representada amb molt d’encert i molta categoria, tant per part de l’equip artístic, així com de l’equip i els mitjans tècnics emprats.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc (U.C.G.)

Oct
13

Necessitem un espectacle pel mes de novembre

Des de una associació de Gent Gran de Sant Boi de Llobregat ens han demanat un grup què pugui fer un espectacle al novembre adient per a aquest col·lectiu. Tenen pocs recursos.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb la M. José Galvez al mail  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Oct
13

Representació M'esperaràs? a la ITINERA 2022

Casal Corpus 3El grup Casal Corpus durant la representaciuó de l'obra M'esperaràs? d'en Carles Alberola el passat dissabte 8 d'octubre a les 7 de la tarda al Saló d'Espèctacles de la Unió del Casal Gelidenc, de Gelida dins la proghramació de la II Mostra Nacional de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya ITINERA 2022.

 

Des de l'entitat, vam gaudir d'una representació molt divertida, que va agradar molt al públic assistent i que va fer-nos passar una bona estona. El tracte amb la companyia va ser afable i cordial, la qual cosa va facilitar de seguida l'entesa amb el grup de teatre.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc (U.C.G)

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes


02
/12
A càrrec del grup Clip Teatres, de Barcelona. Música en directe 15 minuts abans de la representació. Reserves: 655 166 512 - Mail  

03
/12
A càrrec del grup Entrellaçats Cia. d'Arts Escèniques, de Reus. Dins la programació AOLOT 2022-2023. Entrades a olotcultura.cat  @E...

03
/12
A càrrec del grup de teatre de Les Corts, de Barcelona. Dins el Cicle de Teatre 2022. @EnsAssoc#EnsAssoc...

03
/12
A càrrec del grup Clip Teatres, de Barcelona. Música en directe 15 minuts abans de la representació. Reserves: 655 166 512 - Mail  

Veure tots els actes


AITA LOGO