creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

May
25

Grup de Teatre Amateur ofereix el seu espectacle: Made in Clarió

El grup Les Fepipes ofereix el seu espectacle de creació pròpia Made in Clarió. Si esteu interessats en programar-ho poseu-vos en contacte amb l'Helena Sanglas al telèfon 679 173 152 - mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   - Instagram: @les_fepipes 

Sinopsi: Com reaccionem quan no es compleixen les nostres expectatives? De quinamanera la indústria de la publicitat pot modelar el nostre estil de vida? Perquè el capitalisme no és tan diferent d’un culte religiós?
La combinació diària de tots aquests elements ens obliga a buscar unacoherència a les nostres idees, creences i emocions, però alhora també potesdevenir una màquina de construir falses promeses que ens aboca a unabuidor i depressió constant.
Una periodista que treballa tretze hores diàries a un call center o una profetaa qui Jesucrist ha deixat plantada. Ambdues experimenten el sotrac queprovoca la falta de concordança entre expectativa i realitat. Made in Clariós’inspira parcialment en el llibre When profecy fails de Leon Festinger, ideòlegde la teoria de la dissonància cognitiva, un fenòmen social que necessitaremresoldre per evitar la frustració crònica. Autoenganyant-nos, si fa falta.

Qui som Les Fepipes? Som un col·lectiu de teatre amateur en evolucióconstant. Estimem les arts escèniques que posen lamirada en la crítica social. Representem unageneració que pràcticament no ha conegutl’estabilitat, que vivim en una estat perpetu de canvi iadaptació. Aquesta “inestabilitat” abarca molts sentitsde les nostres vides i ens hem acostumat a abraçar-la.
Per això, tot i que naixéssim el 2015 a Barcelona comLes Philippes, de la mà de la directora Helena Escuté,el 2022 ja no podem dir que som les mateixes. Nonomés perquè literalment hi ha hagut una rotació demembres dins el grup, sinó perquè les nostresinquietuds artístiques, personals i polítiques tambéhan evolucionat. Les Fepipes, doncs, és una variaciódel nostre primer nom que vol representar aquestatransformació continua.

Fitxa tècnica:
Durada 80 minuts
Idioma Català i Castellà
Gènere S'atira social

Necessitats tècniques:
Mida escenari 5 x 5 (mínim)
Il·luminació: 12 PC i 2 retails
So: equip de so de la sala
Material audiovisuals: pantalla i projector
Muntatge: 3 hores
Desmuntatge: 1 hora

May
24

Càsting per l'obra West Side Story

Csting CCR

El Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar farà un càsting per la producció del musical West Side Story.
Necessiten homes de 25 a 40 anys per el paper de Tony. Dones de 20 a 35 anys per el paper de Maria.

Apunta't al wassup 649 333 012. Preparat una cançó i vine divendres 6 de juny a les 9 del vespre al Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar, carrer Antoni Doltra, 11.

May
24

Arrendament del bar de El Cercle de Gràcia de Barcelona

El Consell Directiu de l'entitat gracienca CERCLE CATÒLIC de GRÀCIA us fa saber que s’obre la convocatòria per fer-se càrrec del servei de bar del Cercle. 
Els interessats poden presentar-se fins el 31 de maig i la resolució es comunicarà el dia 13 de juny de 2022, després d’haver-nos reunit amb els finalistes. 
A les persones interessades a presentar candidatura, cal enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  adjuntant la proposta segons s’explica als següents documents:  

 
Us demanem que feu arribar aquesta convocatòria d'oferta de feina a les persones que considereu que hi puguin estar interessades. Moltes gràcies!
 
Atentament,


CONSELL DIRECTIU - telf. 93.415.03.70 - 
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

25
/09
Una nit, sis dones, el vigilant i un conflicte laboral, seran el moment i l'espai adient per fer aflorar enveges, pors, ribalitats, passions...S'enfrontaran el co...

25
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

25
/09
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Preu: 6,00 € Venda d'entrades a la taquilla 1/2 hora abans de l'espectacle. @EnsAssoc#EnsAssoc...

25
/09
Lapònia és una comèdia sobre les mentides, il·lusions, estereotips i tòpics cultural...

25
/09
Carolina i Elisenda Forcada, son dues germanes que porten molt de temps sense veure’s.

Veure tots els actes


AITA LOGO