creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Set
21

ITINERA - Impasse, sense eixida

Impasse

 

Dissabte 25 de setembre a les 7 de la tarda, el grup El Coverol de Les Franqueses del Vallès, representarà l'obra Impasse, sense eixida a Olot.

Dins la programació de la Mostra Nacional de Teatre ITINERA.

Set
15

Material tècnic a molt bon preu

Grcia 1Grcia 2

 

 

 

Ens han ofert material tècnic d’una empresa d’escenografia, Gràcia Decoració, què per tancament ho liquida tot a molt bon preu. Adjuntem alguns exemples del material què tenen.

Si esteu interessats poseu-vos en contacte amb en Josep Gràcia al telèfon 620 008 466 i/o al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Set
14

ITINERA - Representació Refugiats a l'Arboç

Cercle Valldoreix p

Diumenge 12 de setembre de 2021. El Cercle de Valldoreix a l'Arboç. 

Obra força dura, contingut potent i de reflexió, i molt actual (malauradament). Bona interpretació. En general, va agradar, tot i que el públic deia que va patir una mica.
Unes 65 persones de públic.
Durant l'obra vam tenir un petit ensurt. Hauria pogut acabar malament... però no va passar res! Mentre actuaven, va caure una "visera" d'un focus, al mig de l'escenari. Els del Centre de l'Arboç van assumir l'errada/descuit... (dient que la visera només podia caure en el cas que estigués mal posada... Van demanar mil disculpes al grup.) El grup van reaccionar amb comprensió i va quedar en això: en una anècdota!
El que passa és que per la temàtica de l'obra... semblava que hagués caigut una bomba de guerra!

M. Remei Ullate

Actualment...

            50641 cartell congres teatre1

 

         lOGO ITINERA

 

               

Propers actes29
/10
Tres persones es queden tancades en un wàter públic. Res els uneix... només que volen sortir. A càrrec de la Companyia de teatre Acadèmia Belles Arts, de ...

30
/10
A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. @EnsAssoc#EnsAssoc...

30
/10
Tres persones es queden tancades en un wàter públic. Res els uneix... només que volen sortir. A càrrec de la Companyia de teatre Acadèmia Belles Arts, de ...

Veure tots els actes


AITA LOGO