creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

febrer
01

El grup Tai-a-treros de l'Esquirol ofereix el seu espectacle "Andròmines"

El grup Tai-a-treros de l'Esquirol ofereix el seu espectacle Andròmines o la fal·lera del més, per si esteu interessats en programar-ho als vostres teatres.
Andròmines, és un viatge a l’Olimp on tres deesses, Talia, Euterpe i Hera, amb la seva conversa i les seves arts ens endinsen en els misteris dels humans i la seva relació amb la gran Bellesa, la Terra, ara en hores baixes. Temes actuals vistos des de l’Olimp. Històries mitològiques que se’ns apropen i ens fan pensar, ens fan jutjar, ens fan dubtar... també riure i potser plorar. Dirigt a petits , joves i grans.

Adjuntem vídeo i dossier.

Contacte: Met Castanyer: telf: 618 81 06 90 - Mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

 Video:    https://youtu.be/beMPkOWlYSc 

 andròmines.pdf 

Gen
27

Grup de Lliça de Munt necessita director/a

El grup Ardea Tarua de Lliça de Munt necessita director/a, sense ànim de lucre. Els assajos son dimarts de 7 a 9 del vespre. Si esteu interessats contacteu amb l'Annabel·la Sànchez al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.   

Gràcies

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

27
/05
A càrrec del grup El Partiquí, de Barcelona. @EnsAssoc#EnsAssoc...

27
/05
L’obra més cèlebre del escriptor suís Friedrich D&uu...

27
/05
A càrrec del Grup Teatral de Mora d'Ebre. Dins la programació de la 3a. Mostra de Teatre Amateur de la Terra Alta.

28
/05
A càrrec del grup del taller de teatre Coreògrafs del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar. @EnsAssoc#EnsAssoc...

28
/05
Espectacle de teatre, mímica i ball. A càrrec del taller de teatre del Centre de Gràcia, de Barcelona. Preus: general, 11,00 €; jubilats, menors de 25 i es...

Veure tots els actes


AITA LOGO