creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Jun
10

IX Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya

cartell definitiu

Aquí teniu el cartell de la IX Mostra de Grups Juvenils Amateurs de Teatre de Catalunya, què tindrà lloc a Sant Feliu de Codines, els dies 18 i 19 de juny de 2022, amb la participació de 8 grups de teatre juvenil (entre ells un grup de les Illes).

Us hi esperem a tots i totes. Fem costat als nostres joves.

Jun
08

Cloenda de la temporada 2021-2022 d'AOlot, programació estable de Teatre Amateur a Olot

Cartell Olot p

Aquest diumenge 12 de juny, amb l’obra «Bojos per la pasta» de la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà, donem per conclosa la temporada 21/22 i ho celebrarem, al finalitzar l’actuació, amb una copa de cava amb tots els espectadors de la funció i també serà el moment de fer balanç de la programació AOlot.

Més de mig miler d’espectadors ens han acompanyat aquesta primera temporada. Per aquest públic fidel va el nostre més sincer agraïment, ja que sense la seva presència aquesta programació no tindria sentit. Ha estat un any marcat per la pandèmia i que ha afectat tant a espectadors com actors. Hem hagut de reprogramar dues obres i superar les limitacions d’aforament al principi de temporada; així i tot, ha estat un èxit de públic. S’han programat set obres de gran qualitat, tal com han pogut constatar els espectadors, molts d’ells ja assidus a la programació AOlot. També és el moment d'agrair a l’Ajuntament d’Olot i molt especialment a l’alcalde il·lm sr. Josep Berga, al Teatre Principal d’Olot, al CIT, la revista La Comarca, Ràdio Olot i a la copisteria OlotSystem el seu ajut inestimable per poder portar a bon port aquesta primera edició d’AOlot.

Programació AOlot temporada 2021/22

Novembre 2021. Mamaaa!!!, per la companyia Teiatròlics de Banyoles.
Desembre 2021. La vida secreta de Tennessee Williams, per Martí Peraferrer de Girona.
Gener 2022. Adreça desconeguda, per la companyia Grup de teatre de Castelló d’Empúries.
Febrer 2022. Garrí al forn amb compota de reineta, per la companyia El Mirall de Blanes.
Maig 2022. La moneda, per la companyia Punt i Seguit teatre de Terrassa.
Maig 2022. Terapèutic, per la companyia Teatre Centre d’Arbúcies.
Juny 2022. Bojos per la pasta, per la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà

I ens posem a treballar per preparar la temporada 2022/23 amb noves propostes de teatre amateur de qualitat i a 10 euros l’entrada; volem que la cultura estigui a l’abast de tot-hom. El diumenge 18 de setembre a les 12:30 h presentarem, al Centre Catòlic d’Olot, la nova temporada que arrencarà amb un plat fort «Terra Baixa. El llop» de la companyia de TV3 dirigida per Àngel Llacer.

Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot
C/ Hondures 18 2n 1a 17800 Olot
https://www.catolicsteatreolot.es/

Jun
03

Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu. Col·locació últimes plaques

INVITACI PLAQUES XIRGU

 

 Benvolguda/benvolgut,

El próxim dijous dia 9 de juny a les 12h, us convidem a assistir a la col·locació a la Ronda de les Actrius, de les darreres plaques commemoratives de les premiades amb el Premi  de Teatre Memorial Margarida Xirgu ( Plaça Xirgu de la ciutat del Teatre).
Us faig a mans la invitació.
Caldria que responguis, en el cas que hi volguessis assistir per comptar-te a la copa i a la foto finish.
A nivell personal he tingut l'honor per encàrrec de l'ADB de treballar en el seguiment de 7 temporades teatrals i escoltar  les gloses a set meravelloses actrius i veure l'alegria i l'agraïment en els ulls espurnejants de totes elles.
Agraeixo a tots i totes: responsables de la gestió de les entrades de lliure accés dels teatres de Barcelona, membres del jurat, 7 joieres Xirgu, actrius nominades al premi que se'l mereixen i no l'han rebut, a les  47 Actrius Xirgu, i  a altres col·laboradors desinteressats: amics i amigues, cantants, pianistes, glosadors, corals, fotògrafs, dissenyadors gràfics... la seva aportació desinteressada i estima al premi del públic amb més història i que es mereix continuar  amb el vostre suport.

Txell Roda

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

16
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

17
/09
A càrrec del grup Qollunaka, de Terrassa. Dins la programació de la VI Mostra de Teatre Català a Madrid.
A les 19.00 - Cercle Català

17
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

18
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

23
/09
El disc de La dama de (des)honor, un dels meus espectacles de Broadway preferits. Música de Julie Gable i lletres de Sidney Stein!Deixeu...

Veure tots els actes


AITA LOGO