creuStJordi

Articles

Imprimeix

LA JORNADA DE TEATRE BREU

 

 Cartell La jornada

 
El que havia de ser i el que finalment és!

Sí! quin any! quins mesos estem vivint. El que havia de ser una trobada a Fals, al Bages, on ens havíem de reunir per passar un dia junts, unes hores de teatre, veient representacions breus de diferents grups, un dia de conviure plegats després de tants mesos de no trobar-nos, ha esdevingut de nou, una festa virtual. I tot i ser virtual, parlem de festa perquè ho és: hem superat obstacles, confinaments, restriccions i, sempre seguint les normes, hem pogut organitzar el que hem anomenat La Jornada, la primera trobada de teatre breu.

La Jornada neix fruït dels canvis que tots ens hem vist obligats a fer donada la pandèmia. La Federació també ha canviat i ha reformulat activitats per convertir-les en propostes per adequades a la situació, entretingudes per a tots i que ens siguin alhora interessants i amenes. Dotze grups ens havien de presentar les seves actuacions basades en texts de creació i escriptura originals, una darrere l’altre i, en acabar la jornada, els assistents podien escollir quina de les propostes els havia agradat més.

Ara, la Jornada serà virtual: tindreu al vostre abast els vídeos de cadascuna de les propostes durant un cap de setmana llarg, els dies 27, 28, 29 i 30 de novembre en aquesta secció de la pàgina web i també un enllaç per a emetre els vostres vots. Us animem a fer-ho! Gaudiu del nostre teatre, el que fem els amateurs. Escoltem els texts i mirem les interpretacions.

Endavant amb la Jornada! Benvinguda a la vida de la Federació! Ben trobats tots i totes!

 

 

 

 

Moltes gràcies a tots els qui heu fet possible La Jornada de Teatre Breu! 

Hem rebut 2076 visites a la nostra web aquests 4 dies, 3829 visualitzacions en total dels 12 vídeos a YouTube i 565 vots vàlids.

Felicitats a les tres propostes més votades, que s'han endut un record creat pel Centre Ocupacional de la Fundació l’Espiga de Vilafranca del Penedès. I també felicitats a tots els grups per la qualitat de les totes les obres!

Recordeu que La Jornada no acaba aquí, ja que per Nadal s’editarà un llibre amb els textos de les obres participants i s’enviarà a tots els grups de la Federació!

 

1r premi

 

2n premi

 

3r premi

 

 

 

 

Moltes gracies

Actualment...

             Cartell 18a edició VERTICAL 01 01


AITA LOGO