creuStJordi

Notícies

Nov
08

Gran Gala del 30è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar

40 CCREl 16 de febrer de 2020, el Grup Filagarsa de Molins de Rei, va tancar l'edició número 40 del Concurs de teatre per a companyies amateurs Premi Vila de Pineda de Mar, tots sabeu el que va passar el mes de març de l'any passat. La pandèmia ho va aturar tot.
Volíem que la gala de lliurament de premis, fós tal  i com els grups participants es mereixen. Vam intentar-ho el novembre de l'any passat i a l'abril d'aquest any, però les noves onades de covid i les mesures ho van fer impossible.
Avui ja podem anunciar que el dissabte dia 13 de novembre i, 22 mesos després d'aquella darrera funció del concurs, tindrà lloc la Gala de cloenda i lliurament de premis, en la que, a més  de fer el lliurament de premis als grups participants, hi actuarà el grup Improvisades de l'ETAI, que ens representarà "T'ho explico".
Només recordar que els grups que van participar en aquella ja llunyana edició eren el Casal de Calaf, el Grup Kòmix de La Garriga, Filagarsa de Molins de Rei, la Companyia 8 de Terrassa i La Garnacha Teatro de Logronyo.

JM Rovira
CCR

Actualment...

       Mostra Infantil 2022 botonet

                     

Propers actes

27
/05
A càrrec del grup El Partiquí, de Barcelona. @EnsAssoc#EnsAssoc...

27
/05
L’obra més cèlebre del escriptor suís Friedrich D&uu...

27
/05
A càrrec del Grup Teatral de Mora d'Ebre. Dins la programació de la 3a. Mostra de Teatre Amateur de la Terra Alta.

28
/05
A càrrec del grup del taller de teatre Coreògrafs del Centre Cultural i Recreatiu, de Pineda de Mar. @EnsAssoc#EnsAssoc...

28
/05
Espectacle de teatre, mímica i ball. A càrrec del taller de teatre del Centre de Gràcia, de Barcelona. Preus: general, 11,00 €; jubilats, menors de 25 i es...

Veure tots els actes


AITA LOGO