creuStJordi

Notícies

Des
27

The pastorets el musical en el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar

Pastorets CCR Pineda

Uns Pastorets totalment nous, musicals, modernitzats, però sense perdre l'esperit nadalenc!

Dissabte passat, Nadal i per no perdre la tradició, el Centre Cultural va estrenar, un espectacle que fa més de 90 anys que no falten a la cita per aquestes dates. Però aquest any, i després de començar-hi a treballar el gener de l'any 2020, i deixar-los aparcats el Nadal passat per fer, el mateix equip una versió tradicional però més abreujada, per no deixar un any en buit, finalment ha arribat el moment d'estrenar The Pastorets, el musical, amb una resposta per part del públic i una representació excepcionals. La venda d'entrades anticipades, és la prova més evident.
Al acabar l'espectacle, la Presidenta del Centre, Esther Deprius, va desitjar unes Bones Festes, un millor 2022, i va felicitar a tot l'equip de The Pastorets, que ha fet possible donar aquest tomb a l'espectacle nadalenc, sense perdre el seu esperit.
A més es va aprofitar l'estrena per tenir un reconeixement per en Joan Grebol, escollit Hereu de Catalunya 2021. En Joan, molt vinculat, tant ell com la seva família al Centre Cultural, fins arribar a Hereu de Catalunya, va començar com Hereu del Centre, Hereu de Pineda, Fadrí del Maresme, i finalment, Hereu de Catalunya.
L'èxit de The Pastorets,ha fet que el Centre Cultural possi a la venda, a partir de demà dimarts, noves butaques per a la funció del Pastorets Solidaris, del 8 de gener a les 9 del vespre, funció especial a benefici de La Marató i l'Associació de voluntaris i Amics de l'Hospital de Calella, i també es programa una nova funció el divendres 7 de gener a les 9 del vespre. emà dimanrts, ja es podran comprar aquestes darreres entrades a www.ccrpineda.com 
El Centre Cultural, vol agraïr públicament la comprensió de tota aquella gent, que a causa de la reducció de l'aforament al 70%, van tenir que ser reubicats a una altra funció. Moltes gràcies! I com diu la felicitació de Nadal de la Federació de Grups de Teatre Amateurs de Catalunya; "Aquets 2022, infectem-nos de teatre".

Bon any 2022!

Informació i venda d'entrades a www.ccrpineda.com

Fotografia: Joan Caimel CCR

Actualment...

WhatsApp Image 2022 04 26 at 11.22.08

                     

Propers actes

19
/05
Quatre històries breus presenten diverses situacions amb una mirada incisiva, mordaç, feridora i corrosiva sobre l...
A les 22.00 - Sala Ars

21
/05
3a. edició de PESSICS, la Mostra de microteatre de Sant Quirze, permetrà veure 5 obres, d'una durada al voltant de 20 minuts, en diferents escenaris de la masia de Can Barra. ...
A les 18.00 - Can Barra

21
/05
Una nit de lluna de sang...un grup d’amics de tota la vida queden per sopar. Algú té una idea. Per què no fer a...

21
/05
A càrrec del grup Qollunaka, de Terrassa. @EnsAssoc#EnsAssoc...

21
/05
A càrrec del grup Cloteatre de l'Orfeó Martinenc, de Barcelona. @EnsAssoc#EnsAssoc  

Veure tots els actes


AITA LOGO