creuStJordi

Notícies

Oct
18

Representació Una jornada particular a la ITINERA 2022

Flor de la Palma 1Segueixen les representacions de la ITINERA 2022. El grup Teiatre de La Flor de la Palma de Teià va representar l'obra Una jornada particular el passat 16 d'octubre a Gelida.

 

El grup de teatre de la FLOR DE LA PALMA de Teià va representar la seva obra UNA JORNADA PARTICULAR, l'adaptació teatral de l'obra del mateix nom d’Ettore Scola i Ruggero Maccari, al Saló d'Espectacles de la Unió del Casal Gelidenc, el passat diumenge 16 d'octubre, a les 19:00 hores.
Des de la nostra entitat, l'entesa amb el grup de teatre de seguida va ser absolutament ràpida i cordial. A més a més, la seva posada en escena va ser meravellosa i molt lloada per part del públic assistent. Vam gaudir d'una obra representada amb molt d’encert i molta categoria, tant per part de l’equip artístic, així com de l’equip i els mitjans tècnics emprats.

Joan Pérez Casamitjana - Unió del Casal Gelidenc (U.C.G.)

Actualment...

       Trobada teatre 2

                     

Propers actes

04
/12
A càrrec del grup de teatre de Les Corts, de Barcelona. Dins el Cicle de Teatre 2022. @EnsAssoc#EnsAssoc...

04
/12
A càrrec del grup Clip Teatres, de Barcelona. Música en directe 15 minuts abans de la representació. Reserves: 655 166 512 - Mail  


04
/12
Espectacle de cafè teatre a càrrec de La Germandat, de Polinyà. Dins la programació del cicle Tardor de teatre.

04
/12
Any 1975. El Josep i la Pilar es troben casualment en un parador de La Rioja. Després de sopar, s’acaben enrotllant. Però l’aventura no s’acabarà amb aquella ...
A les 18.30 - La Patronal

Veure tots els actes


AITA LOGO