creuStJordi

Notícies

Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya

Nov
14

Packs d'entrades per a grups per representacions Casal Corpus

Pack Casal Corpus

 

Informació per adquirir els packs d'entrades per a grups, per les representacions de Casal Corpus, de Barcelona, a la Sala Montseny. Temporada 2019-2020.

Òscar Roig
Casal Corpus Grup de Teatre

Nov
12

Homenatge a Ricard Salvat

Invitaci. 10 Anys. Ricard SalvatEl passat 29 de març es van complir els 10 anys de la mort de Ricard Salvat.
La Secció Amics d’Alpha 63 de l’Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet no podia deixar passar aquest esdeveniment sense adherir-se a les moltes activitats que s’han organitzat al nostre país en el seu record. Us invitem a compartir amb nosaltres aquest projecte. Son tres activitats que tindran lloc els propers dies 24, 26 i 30 de novembre.
El dia 24 (diumenge) l’Escola de Teatre Plaudite de l’Hospitalet, que s’ha adherit amb molta il·lusió al projecte, posarà en escena l’obra de teatre de Ricard Salvat: Allí on neixis tant se val.Aquesta versió en català fou estrenada pel Grup de Teatre Alpha 63, per encàrrec del mateix Ricard Salvat, el febrer de 1966 al Theatre du Taur de Toulouse davant un nombrós públic de catalans que vivien l’exili en aquell indret.
El dia 26 (dimarts) Xavier Albertí, Director Artístic del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), donarà una conferència sobre: Ricard Salvat, home de teatre.
I el dia 30 (diumenge) la Secció d’Amics d’Alpha 63 de l’Ateneuoferirà la lectura de La pell de brau de Salvador Espriu. Amb aquesta lectura volem posar en valor el treball que Ricard Salvat va portar a terme l’any 1960 quan va emprar els recursos estètics del teatre en la seva particular versió del poemari de Salvador Espriu.
Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres si teniu intenció d’assistir a algun dels actes. Com sabeu l’aforament és reduït.

L’entrada és lliure i s’agrairà la vostra aportació voluntària.

Us hi esperem.

Joan Soto i Soler
Secció Amics d’Alpha 63
Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet

Nov
12

Estem buscant l'obra "Mercè dels uns, Mercè dels altres"

Uns companys de El Masnou estan buscant l'obra Mercè dels uns, Mercè dels altres, d'en Carles Valls. Si algú la té o sap com aconseguir-la, si us plau, poseu-vos en contacte amb Francesc Fàbregas al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies.


logo-facebook Visita'ns
a Facebook

Propers actes

31
/10
A càrrec del grup d'Amics de les Arts, de Terrassa. Dins la programació del 44è Concurs de Teatre Amateur "Vila de Piera". Aforament limitat a 80 perso...
A les 21.30 - Foment

01
/11
A càrrec del grup La Torre, de Les Gunyoles. Dins la prograamció de la 30a. Roda de Teatre de l'Alt Penedès....

04
/11
Lectura dramatitzada. A càrrec del grup Tequatre, de Figueres. Dins el cicle Llegir el teatre del Club de lectura....

07
/11
Un esplèndid musical amb versions adaptades de cançons d'artistes actuals com Ariadna Grande, Bruno Mars, Ed Sheeran, Lady Gaga entre d'altres. Un especta...

07
/11
!Tal vez Horacio no fue solamente un Robot! A càrrec del grup Magma 2011, de Valldoreix. Dins la programació del BIBA (Festival Big Bang Amateur)....

Veure tots els actes