creuStJordi

Articles

Imprimeix

Ajornades Estivades 2021

Des de CIFTA ens comuniquen què degut a la crisi del COVID-19 queden ajornades les ESTIVADES previstes per l'agost de l'any 2021 a l'agost de l'any 2022, amb el mateix tema BUBBLE.

http://www.estivades.be/ 

Imprimeix

V Festival Nacional de Teatro Universitario

IMG 20200917 WA0008

Del 23 al 27 de setembre de 2020 tindrà lloc el V Festival Nacional de Teatro Universitario.

Tallers, Conferències i microteatre.

Més informació, inscripcions gratuïtes i contacte a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

www.teatrouniversitario.es

Imprimeix

Presentació I Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze del Vallès TASQ

Presentaci TASQ

            
                                                                                                          
   

Dissabte es presenta la primera edició de Mostra TASQ

La primera edició de Mostra TASQ, la Mostra de Teatre Amateur de Sant Quirze, es presentarà aquest dissabte 19 de setembre, a La Patronal, a  partir de les 19.00 h.  
 Després d'un llarg període de preparació i selecció, ja podem donar a conèixer la primera temporada de teatre amateur que tindrem a Sant Quirze.    
 Coneixerem les sis obres  triades entre les més de 40 que es van presentar. És tot un indici que la vida cultural del país és intensa. El dia 19 les companyies seran presents a Sant Quirze i podrem tenir un tastet de totes les  obres. 

Aquesta presentació és gratuïta però cal reservar entrada.
Els preus de les  entrades a cadascuna de les sis obres de la Mostra  TASQ seran aquest:

  • entrada anticipada 8,00 € -  Socis i sòcies de l'Espai 6,00 €    
  • entrada taquilla 10,00 € - Socis i sòcies de l'Espai 8,00 €. 
També hi ha un abonament a la  venda per 30,00 € per poder assistir a totes les obres.
Tant les persones amb abonament com les associades a l'Espai hauran d'entrar un codi en el moment de fer la compra anticipada a través del portal Entràpolis que  els aplicarà el descompte del 100% o de 2,00 € segons el cas. Aquest codi estarà en el mateix abonament en un cas o el rebran per correu en el  pròxims dies els membres de l'Espai.
   

Covid-19
Al llarg de la Mostra TASQ
donarem totes garanties sanitàries  i per això ens anirem adaptant a la situació de cada moment, coordinant-nos  amb l'Ajuntament.
L'aforament de la sala Josep Brossa pot quedar modificat i caldrà seguir totes les normes sanitàries que se us indicaran.
Mostra TASQ és una iniciativa cultural nascuda de dues entitats de Sant Quirze, l'Onze al Teatre i l'Espai d'Arts Escèniques i té el suport de l'Ajuntament.

   
         
    Reserveu l'entrada gratuïta clicant aquí   
Imprimeix

Marina Francisco ofereix els seus serveis teatrals al món amateur

Marina Francisco

Adjuntem curriculum de la Marina Francisco oferint els seus serveis teatrals al món amateur.

Ha estudiat arts escèniques en diferents llocs, ha fet teatre musical, de text, físic i visual, a més de tècnica de llums i so, disseny de vestuari i maquillatge, dramaturgia i direcció.

Ara vol incorporar-se a un grup per tal d'aprendre tot el què ha estudiat fent pràctiques. Està interessada en qualsevol tasques dins les Arts Escèniques.

Podeu contactar amb ella al mail Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.