creuStJordi

Correu Imprimeix

Cercador d'actes

ESDEVENIMENT 

No et vesteixis per sopar

31/03/2012 a les 20.00 h

Autor: Marc Camoletti.

Riure. Per què riem? Per manifestar un esta d'ànim? Per mostrar simpatia amb aquells que ens envolten? Per què és una reacció instintiva davant d'allò positivament sorprenent i inesperat? O senzillament, perquè sí. Perquè volem. Perquè ens fa sentir millor.
La comèdia és el gènere teatral destinat a divertir-nos, a fer-nos riure.
A l'antiga Grècia, Aristòtil deia que les comèdies havíen de presentar personatges quotidians a través dels quals l'espectador podia veure els defectes de caràcter de les persones o de la societat.
La que l'Agrupació presenta ara és “No et vesteixis per sopar”. Es tracta d'una obra àgil, fesca i orprenent de l'autor francès Marc Camoletti estrenada el 1988 a París, ciutat on va restar-hi durant dos anys. Atrets per les divertides situacions d'aquest vodevil, l'hem volgut representar al nostre teatre. Així que, benvolgut espectador, en aquest espectacle, si ho desitja, pot buscar el metafísic secret del riure o els trascendentals defectes del món de la parella o un bon grapat de corcons que amenacen de menjar-se l'escenari. Però sobretot segui, relaxi's i gaudeixi: ara toca comèdia.

LLOC

Lloc:
Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer   -   WEBSITE
ADREÇA:
Àtrium, de Viladecans
LOCALITAT:
Viladecans