Correu Imprimeix

Agenda

ESDEVENIMENT 

La dona sola, El despertar i Ja t'ho deia jo

07/04/2013 a les 19.00 h
Casal de Cultura - Valldoreix

El despertar, d'en Dario Fo. En aquesta obra l'autor ens mostra el que encara avui representa, per a molts, l'emancipació de la dona, és a dir, tenir cura dels fills, de la casa, del marit i, a més a més, treballar. La protagonista es desperta enmig d'un malson i mentre es prepara per a sortir "volant" ella i el nen, per a portar-lo a la guarderia i arribar a la feina, ens explica com se sent com a mare, com a esposa i, sobre tot com a dona.

La dona sola, d'en Dario Fo. És, com en moltes de les obres de l'autor, una crítica social. En ella mostra el tracte, les limitacions i les frustacions que encara avui viuen moltes dones a la nostra societat. Tot, això si, en clau d'humor, fresc i punyent alhora.

Ja t'ho deia jo, d'Isabel Clara Simó. Una mare i esposa "modèlica" i conservadora, està convençuda que el matrimoni depèn totalment de les dones, de la dedicació a la casa i al marit. Cal cuinar els seus plats predilectes, renunciar a la teva feina, tenir molta cura en l'aspecte físic i estar sempre a punt per a recolzar i descarregar tot el "pes" que ell porta. Aquests són els consells que ara necessita la seva filla.

A càrrec del grup Espiral, de Valldoreix.

Preu: 6,- €.

LLOC

Lloc:
Casal de Cultura
ADREÇA:
Sant Albert, 5
CP:
08197
LOCALITAT:
Valldoreix

Usuaris inscrits:

Heu d'iniciar sessió per fer la inscripció a aquest esdeveniment