Tt Teatre de Temporada - tardor

TEATRE de temporada tardor 2021 okEl Grup de teatre Tàndem presenta TEATRE de temporada, un nou projecte d’arts escèniques al teatre del Centre de Santa Perpètua de Mogoda amb l’objectiu d’ampliar la proposta cultural perpetuenca i crear una programació teatral estable, omplint un buit que actualment hi ha al municipi fora de la mostra de teatre amateur.
El projecte pretén ser un punt de trobada entre el món amateur i el món professional i programar com a mínim, una proposta escènica al mes. Comencem amb l’edició tardor 2021 com a prova pilot, però ja us podem avançar que vindran més edicions repartides en les diferents estacions de l’any, la idea és establir i fer referent aquest projecte.
Sabem que és una aposta arriscada i forta, però també estem segurs que tindrà una bona rebuda per part del públic. I si, ens atrevim a fer-ho aquest any 2021, el nostre grup de teatre Tàndem fa 50 anys de la seva creació, i ja que no ho hem pogut celebrar amb una gran festa, ho fem programant cultura!
Què ens trobarem en aquesta edició tardor 2021? Comencem amb una proposta professional de teatre musical de petit format amb música en directe, de la mà de la productora WeColorMusic, Les històries de l'avi Josep, una obra de Mateu Peramiquel i Mar Puig, autors també de Bruna, el musical, del grup amateur GATU d'Ullastrell, guanyador del Premi Espectador de la 30a Mostra de Teatre Amateur.
Continuarem amb 3 propostes de teatre amateur, que formen part de la Mostra Nacional de Teatre Amateur ITINERA organitzada per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya en resposta a la cancel·lació de la XVIII Mostra Nacional de Teatre Amateur a Pineda de Mar. Acollim les actuacions gràcies a la col·laboració i organització de l'associació Amics del Centre i les afegim dins la programació del projecte.
Les entrades per l’obra professional tindran un preu únic de 9,00 € per a tot el públic.
Les entrades per les obres de teatre tindran un preu únic de 5,00 € per a tot el públic.
El projecte compta amb el suport de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda.