Diada del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar 2021

Diada CCR Pineda OK

CENTRE CULTURAL I RECREATIU de PINEDA de MAR

DIADA DEL CENTRE 2021

El passat diumenge 17 d’octubre el Centre va celebrar la seva Diada, el dia gran de la seva entitat, que va servir per celebrar els noranta més un anys de l’Entitat.
Els actes van començar amb una ofrena floral per recordar la figura de Mossèn Antoni Doltra, assassinat fa 85 anys. Es va presentar el nou estendard de l’entitat, a les 12 del migdia, ja a la Sala Gran del CCR, es va presentar la temporada de teatre amb les produccions pròpies, el 41è Concurs de Teatre Premi Vila de Pineda de Mar i La Mostra, presentada pel President de la Federació, Toni Font, acompanyat per en Ramon Costa. Després del dinar de Germanor, la Diada va acabar amb teatre i l’estrena de “7 anys” de la Companyia del Centre.
Però un dels moments més destacats i emotius de la Diada, va ser el lliurament del títol de soci d’honor del Centre al Molt Honorable  Sr. Pere Aragonès i Garcia, President de la Generalitat, pinedenc i que va formar part de l’Escola de Teatre Artur Iscla i de la Companyia del Centre.
Tenim molta feina i una temporada ben atapeïda per endavant que us anirem presentant properament i que ben aviat també podreu consultar a www.ccrpineda.com.

Fotografies de Joan Caimel i Pep Basart.