Cloenda 31a Roda de Teatre de l'Alt Penedès

Cloenda GATAP

La 31a Roda de Teatre de l’Alt Penedès (2021/2022) ha finalitzat.  

La Cloenda es va celebrar diumenge 10 d’abril, a les sis de la tarda al local El Jardí de Sant Quintí de Mediona, amb una assistència de públic d’unes 200 persones.
Ha estat una temporada en la qual encara s’ha patit algun petit contratemps i reprogramació degut a la pandèmia, però res que no s’hagi pogut superar.
Un total de 30 representacions desde l’octubre de 2021 fins l’abril de 2022, 12 obres de teatre a càrrec d’11 grups de teatre participants i 21 ajuntaments i entitats, han fet que hagi estat tot un èxit.
A les 18.00 hores hi va haver una magnífica representació teatral de l’obra "Un dia és un dia" escrita per Marta Casas Ayats, a càrrec del grup de teatre “A Pèl” de Puigdàlber.
Seguidament, tot amenitzat pel grup de teatre “El Fanal” de Sant Quintí de Mediona, va tenir lloc el lliurament de records als grups participants i a tots els patrocinadors i col·laboradors d’aquesta 31a Roda, així com de les Rodes 30a i 29a, ja que els dos anys anteriors no s’havia pogut celebrar.
En acabar, l’organització oferí un ressopó per a tots els qui han fet possible la 31a Roda de Teatre de l’Alt Penedès.
Desde la GATAP (Grups Amateurs de Teatre de l’Alt Penedès) s’agraeix a tot el públic que semana rera semana han anat a veure i gaudir dels espectacles programats.
I un agraiment especial a tots els Patrocinadors que recolzen i fan possible que el teatre al Penedès no s’aturi:  Consell Comarcal Alt Penedès, Federacio de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, Societat La Torre de Les Gunyoles i als 20 Ajuntaments: Avinyonet, Castellvi de la Marca, Font Rubi, Gelida, Mediona, Olesa, Olèrdola, Pacs, Plà del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Quintí de Mediona, Santa Margarida i Els Monjos, Subirats, Torrelavit, Torrelles de Foix, Vilafranca del Penedès, Vilobí del Penedès.
Ens retrobem a la 32ª Roda que ja es comença a preparar! 

Molt agraits, 

Anna Badell - Membre de la GATAP