Codi promocional a l’Espai Texas

les entrades de ‘Llegat,' ‘Paradís’ i ‘Neon hands’ es poden adquirir amb un 10% de descompte

Codi promocional a l’Espai Texas
Collage amb tres imatges promocionals dels espectacles 'Llegat', 'Paradís' i 'Neon hand'

Ha començat la temporada i no oblidem que l’Espai Texas posa a disposició dels grups federats aquest codi promocional: TEATREAMATEUR 

Voleu aprofitar-lo aquest mes d’octubre? Mireu les funcions que tenen preparades:  

  • La primera és Llegat, un text de Daniel J. Meyer d'un viatge entre una mare i un fill on viuran noves aventures per reconfigurar la seva relació. Un espectacle protagonitzat per Àngels Gonyalons  Marc Pociello i Pau Oliver.
  • La segona és Neon Hands, un espectacle musical amb text, música i lletres de Joan Vázquez que explica la creació d'un musical on se'ls acaba la data d'entrega per la subvenció. Amb Joan VázquezRai Borrell i Xavier Mestres
  • I la tercera ésParadís, un thriller dirigit per Xavi Núñez i escrit i protagonitzat per Sergio Baos. En aquest muntatge, els personatges viuen des de la seva perspectiva de forma divertida, emotiva i rocambolesca. 

Utilitzeu el codi TEATREAMATEUR per obtenir un 10% de descompte en el preu de l’entrada. Podeu validar el codi seleccionant la tarifa general i introduint el codi  en l’últim pas, quan us aparegui l’opció dins de TENS UN CODI PROMOCIONAL?.